Petitchef

Musaca de cartofi cu carne tocata de vita (de la 7 luni)

Felul principal
4 porții
20 min
25 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Carnea tocata se pune la fiert in putina apa cu sare si ulei. Cand se mai deschide la culoare, se adauga si bulionul, se fierbe aproape o ora, adaugand apa daca mai este nevoie.
  • Cartofii taiati felii subtiri se fierb 20 minute in apa cu sare si putin ulei.
  • Se unge o craticioara cu ulei, se pun trei straturi de cartofi, intre acestea punem doua straturi de carne, iar la sfarsit turnam sosul in care a fiert carnea.
  • Se tine la cuptor la foc mediu 15 minute, daca vi se pare prea uscata puteti adauga si apa in care au fiert cartofii.
  • Se serveste pasata bine, simpla sau cu smantana. In varianta nepasata, este excelenta si pentru parinti.
  • Pentru mai multe informatii despre vasele emailate pentru bebelusi, culori, modele, personalizarea lor, click aici.

Rețete inrudite

YouTube

Musaca à la grecque



Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Musaca à la grecque
Musaca à la grecque
20 porții
1 h 35 m
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Banane umplute cu carne tocată și mozzarella
Banane umplute cu carne tocată și mozzarella
2 porții
2 h 25 m
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Cum să gătești o friptură din carne tocată?
Cum să gătești o friptură din carne tocată?
1 porții
4 min
Foarte ușor
4.8 / 5
Rețetă Ragoût cu vita si cartofi - reteta rapida
Ragoût cu vita si cartofi - reteta rapida
4 porții
55 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Tajine cu vită și legume
Tajine cu vită și legume
5 porții
1 oră
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Chiftelute de vita cu parmezan
Chiftelute de vita cu parmezan
2 porții
25 min
Foarte ușor
4.7 / 5

Rețete

Articole conexe

„Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra! „Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra! O mancare in culori, arome si texturi – Musacaua! O mancare in culori, arome si texturi – Musacaua! Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba! Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba!

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează