Petitchef

Cottage Pie

O placinta specifica Marii Britanii, cu carne de vita si piure de cartofi.

Felul principal
4 porții
20 min
20 min
Ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Se curata cartofii de coaja, se taie cuburi si se pun la fiert in apa cu putina sare.
  • Se taie morcovul rondele si se toaca ceapa marunt.
  • Se pune carnea tocata la prajit in putin ulei si cand aceasta isi schimba culoarea adaugati ceapa si morcovul.
  • Cand legumele s-au calit puneti amestecul intr-o tava de cuptor sau un vas termorezistent.
  • Cand cartofii s-au fiert faceti piure-ul si apoi puneti-l in tava peste carne.

    Mie imi place sa pun si un fir de ceapa verde in piure.
  • Se pune la cuptor la 180C/gaz 4 pentru 20-30 de minute sau pana ce se formeaza o crusta aurie.

    Se portioneaza si gata de masa, serviti cu muraturi sau salata.

    POFTA BUNA!!!


Poze

Cottage Pie
Cottage Pie - poza 2
Cottage Pie - poza 3
Cottage Pie - poza 4
Cottage Pie - poza 5
Cottage Pie - poza 6
Cottage Pie - poza 7

Întrebări:




Comentarii:

Florica, 31/08/2020

Arata excelent si simplu de facut ! Voi face si eu . Multumesc pentru Reteta !

(0) (0) Abuz
08/12/2012

Am facut si eu reteta,este super buna

(0) (0) Abuz
03/12/2012

Foaaaaarte buna!!! Fac ceva asemanator cu carne de pui, dar pun intro tava tapetata cu unt si pesmet si pun piureul intai si apoi carnea si-i la fel de gustoasa

(0) (0) Abuz
02/12/2012

EXCELENTA

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Hachis parmentier - varianta usoara
Hachis parmentier - varianta usoara
6 porții
1 oră
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Hachis parmentier (plăcinta ciobanului) de neratat
Hachis parmentier (plăcinta ciobanului) de neratat
6 porții
55 min
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Ragoût cu vita si cartofi - reteta rapida
Ragoût cu vita si cartofi - reteta rapida
4 porții
55 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Pot-au-feu, o reteta clasica frantuzeasca
Pot-au-feu, o reteta clasica frantuzeasca
6 porții
4 h 20 m
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Tajine cu vită și legume
Tajine cu vită și legume
5 porții
1 oră
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Chiftele cu legume coapte, nu prăjite!
Chiftele cu legume coapte, nu prăjite!
4 porții
1 h 5 m
Foarte ușor
4.4 / 5

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează