Petitchef

Musaca moldoveneasca

Felul principal
8 porții
20 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

8

Preparare

  • Curatat cartofii, taiat cubulete si pus la fiert. adaugat si sare in apa.Intre timp, ocupat de carne taiat ceapa si am pus-o la calit.
  • Adaugat carnea, sarea, piperul, boiaua de ardei dulce si lasat carnea la prajit, amestecand din cand in cand.Dupa ce au fiert cartofii, pasat ca pentru pireu, adaugat untul si smantana.
  • Intr-un vas de yena, pus un strat de cartofi, un strat de carne si incheiat cu cel de cartofi. Daca faceti o cantitate mai mare, puteti avea mai multe straturi de carne si cartofi. Trebuie insa ca ultimul strat sa fie de cartofi.
  • Peste ultimul strat de cartofi se pune branza rasa si se da la cuptor pentru 15-20 de minute.Poza de final. gresit pentru ca facut un pireu cam moale, nu a iesit chiar atat de aspectoasa, dar a fost gustoasa.

Întrebări:



Video sugerat

YouTube




Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Hachis Parmentier - varianta usoara
Hachis Parmentier - varianta usoara
6 porții
1 oră
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Mini gratins Dauphinois
Mini gratins Dauphinois
9 porții
55 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Gratin de cod si smantana
Gratin de cod si smantana
6 porții
1 h 5 m
Ușor
5 / 5
Rețetă Musaca de cartofi
Musaca de cartofi
6 porții
1 oră
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Musaca de cartofi
Musaca de cartofi
2 porții
1 oră
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Musaca de cartofi(piure)
Musaca de cartofi(piure)
6 porții
55 min
Foarte ușor
4.7 / 5

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: