Petitchef

Muschi de porc cu sos de mustar

Felul principal
4 porții
10 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 4
300-400 g muschi de porc ,

3 linguri mustar ,

50 ml vin alb sec 4 linguri smantana ,

sare ,

piper , ulei

Preparare

  • Muschiul de porc se taie felii de cca 1 cm grosime , se bate putin cu ciocanul de carne , se sareaza si se pipereaza si se da prin mustar.
  • Intr-o tigaie se pune uleiul la incins , apoi se prajesc feliile carne .Carnea se scoate .
  • In uleiul ramas se toarna vinul , se dezlipesc toate bucatele de carne ramase si se lasa sa dea in clocot.Se adauga smantana , sare si piper.Se lasa sa fiarba pana scade si se ingroasa sosul putin.
  • Carnea se serveste cu sosul turnat deasupra.

Întrebări:




Comentarii:

gică, 06/11/2018

Sos alb cu smintina excelent

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
06/10/2016

Ok

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:

Rețete inrudite

Rețetă Sos de branza pentru tacos
Sos de branza pentru tacos
2 porții
15 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Quiche cu oua si sunca
Quiche cu oua si sunca
6 porții
1h10m
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Tarta cu banane si ciocolata
Tarta cu banane si ciocolata
10 porții
40 min
Foarte ușor
4 / 5
Rețetă Muschi de porc cu sos de mustar
Muschi de porc cu sos de mustar
4 porții
35 min
Ușor
3.4 / 5
Rețetă Muschi de porc in sos de rosii, picant
Muschi de porc in sos de rosii, picant
4 porții
55 min
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Muschi de porc in sos cu trufe albe
Muschi de porc in sos cu trufe albe
4 porții
35 min
Foarte ușor
5 / 5

Rețete

Articole conexe

Romesco - sos spaniol de ardei rosiiRomesco - sos spaniol de ardei rosiiSriracha sos – sosul de ardei chiliSriracha sos – sosul de ardei chili

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: