Petitchef

Muschi de vitel in sos de piper verde

Felul principal
4 porții
15 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Piper verde in saramura se poate cumpara de la magazinul Metro, costa 8 lei un borcanel 70 ml. Tocam cu cutitul 1 lingura de piper verde si amestecam cu piperul ramas boabe. Taiem carnea in 4 felii inalte si le punem pe fiecare parte peste piper apasand bine astfel incat sa ramana pe carne.
  • Intr-o tigaie topim untul Si punem la prajit feliile de carne. Rumenim carnea 2 minute pe fiecare parte pana cand capata o usoara, apoi o scoatem pe o farfurie calda si o acoperim.
  • Turnam cognacul in tigaie, inclinand tigaia inspre foc astfel incat cognacul sa se aprinda , apoi punem smantana, mustarul si restul de piper verde care nu s-a lipit de carne, saram daca mai trebuie si amestecam bine cu telul.
  • Punem carnea inapoi in tigaie si o lasam 1 minut ca sa ia gustul sosului. Oprim focul. Aranjam pe farfurii calde cu garnitura preferata.


Poze

Muschi de vitel in sos de piper verde
Muschi de vitel in sos de piper verde - poza 2

Întrebări:




Comentarii:

03/08/2014

Extraordinar gust! Eu am suplimentat putin cantitatile ptr. sos, pe care l-am turnat fierbinte peste cartofii gratinati.

(0) (0) Abuz
11/11/2013

Cool

(0) (0) Abuz
21/10/2013

Imi place.

(0) (0) Abuz
18/09/2013

Fff bun

(0) (0) Abuz
31/05/2013

Ok!!!!!!!!!

(0) (0) Abuz
21/01/2013

Super buna

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Pui cu spanac și ciuperci și sos cremos
Pui cu spanac și ciuperci și sos cremos
6 porții
1 oră
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Gnocchi de mazăre cu sos de ciuperci
Gnocchi de mazăre cu sos de ciuperci
2 porții
24 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Malai kofta vegan: chifelute de naut cu sos indian
Malai kofta vegan: chifelute de naut cu sos indian
3 porții
35 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Sos de branza pentru tacos
Sos de branza pentru tacos
2 porții
15 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Paste cu sos si ton
Paste cu sos si ton
3 porții
23 min
Foarte ușor
5 / 5

Articole conexe

„Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra! „Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra! Bucura-te de verde, mananca fasole verde! Bucura-te de verde, mananca fasole verde! From „Salsa” with love! From „Salsa” with love!

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează