Petitchef

Sos de branza

Felul principal
2 porții
20 min
5 min
Foarte ușor

Ingrediente

2

Preparare

  • Intr-o tigaie se caleste usturoiul zdrobit cu uleiul de masline pana incepe sa isi degaje aroma.Se adauga smantana.
  • Se tine pe foc potrivit cateva minute sa scada si se adauga branza cu mucegai.Se amesteca de cateva ori , se adauga putin piper si se lasa inca 5 minute.Se tine sosul cald pana la servire.
  • Acest sos merge de minune cu o friptura de pui sau de vita dar merge foarte bine si cu peste servit cu pui la gratar.Sosul si friptura trebuie sa fie la temperaturi apropiate.


Poze

Sos de branza
Sos de branza - poza 2
Sos de branza - poza 3
Sos de branza - poza 4
Sos de branza - poza 5
Sos de branza - poza 6
Sos de branza - poza 7
Sos de branza - poza 8
Sos de branza - poza 9

Întrebări:




Comentarii:

17/11/2013

Am mincat ,mi-a placut!!!!!!!!

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
cornelandrei, 02/02/2022

Din pacate Gran Cucina nu este SMANTANA este un "Sos pe baza de grasimi vegetale".

(0) (0) Abuz
19/01/2013

La pamant

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite


Rețete

Articole conexe

„La placinte inainte, la razboi inapoi! ” – Placinte cu branza „La placinte inainte, la razboi inapoi! ” – Placinte cu branza Branza cu mucegai sau Branza Albastra Branza cu mucegai sau Branza Albastra Sriracha sos – sosul de ardei chili Sriracha sos – sosul de ardei chili

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează