Petitchef

Muschiulet de porc cu ananas si sos picant

Felul principal
4 porții
20 min
30 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Incinge o tigaie la foc potrivit, adauga uleiul si prajeste fileurile de porc cate 5 minute pe fiecare parte pana s-au facut.Intr-un vas amesteca zaharul brun, sosul de soia, pasta de tomate si sucul de la ananas.
  • Adauag in tigaie, langa carne, rondelele de ananas si prajeste-le, lasandu-le sa se caramelizeze.Adauga apoi praful de chilli si Chinese five-spice powder.
  • Adauga amestecul cu sosul de soia in tigaie si lasa-l sa fiarba pana cand s-a redus putin si s-a ingrosat.Presara preparatul cu coriandru tocat si serveste-l cu orez.


Poze

Muschiulet de porc cu ananas si sos picant
Muschiulet de porc cu ananas si sos picant - poza 2
Muschiulet de porc cu ananas si sos picant - poza 3
Muschiulet de porc cu ananas si sos picant - poza 4

întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite


Articole conexe

Friptura si carnati, hai poftiti, poftiti, gustati! Friptura si carnati, hai poftiti, poftiti, gustati! Romesco - sos spaniol de ardei rosii Romesco - sos spaniol de ardei rosii Sriracha sos – sosul de ardei chili Sriracha sos – sosul de ardei chili

Ultimele articole

2021 - Anul international al fructelor si legumelor 2021 - Anul international al fructelor si legumelor Cateva sfaturi culinare pentru pregatirea conopidei Cateva sfaturi culinare pentru pregatirea conopidei Retete de toamna cu...dovleac Retete de toamna cu...dovleac

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează