Muschi de vita cu sos de piper verde

Felul principal
2 porții
Foarte ușor
55 min

Ingrediente

2

Preparare

Preparare25 min
Gătire30 min
  • Carnea se frige pe gratar (tigaie cu ridicaturi), atunci cand o vedeti ca s-a schimbat culoarea pana la jumatate o intoarceti si sa presarati putina sare pe ea.
  • In timpul asta topiti intr-o tigaie 100 g de unt si putina sare (ca sa nu stropeasca), adaugati piperul verde, zdrobiti-l putin cu dosul lingurii, turnati coniacul, asteptati sa se incalzeasca si dati-i foc.
  • Cand se sting flacarile, puneti si smantana, omogenizati bine, lasati sa fiarba putin si gata sosul. Carnea se aseaza pe farfurie.
  • Puneti untul ramas pe gratar turnati amestecul rezultat in tigaia cu sosul, mai omogenizati o data, turnati peste carne si gata. Serviti cu piure sau cu cartofi natur.
AAlexa

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

Tigaia cu "ridicaturi' se numeste grill.Gratarul este cel care permite contactul flacarii direct cu carnea.

abuz

Comentariul tău:super

abuz