Petitchef

Muschi de porc la gratar

Felul principal
4 porții
20 min
35 min
Ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Muschiul se portioneaza. Se spala, se zvanta si se condimenteaza cu sare, piper.
  • Nu strica si un condiment "barbeque" din comert. Se pune pe gratarul bine incins pana se frige si se rumeneste frumos si fara sa se ususce prea tare.
  • Garnitura Orice garnitura care are cartofi.


Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite


Articole conexe

Friptura si carnati, hai poftiti, poftiti, gustati! Friptura si carnati, hai poftiti, poftiti, gustati! Cele mai bune 10 legume preparate la gratar Cele mai bune 10 legume preparate la gratar Am plecat la colindat, la piftii de degustat... Am plecat la colindat, la piftii de degustat...

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează