Petitchef

Piept de pui cu sos de smantana si mustar

Felul principal
4 porții
20 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

- 1 piept de pui taiat cuburi

- 3 linguri ulei

- 5 linguri apa

- 1 lingura faina

- 1 lingura mustar

- 2 linguri cu varf de smantanasare,

- piper

Preparare

Cuburile de piept de pui se pun in uleiul incins la foc mic sa se rumeneasca, dupa cca 10 minute punem apa si faina, amestecam bine sa nu se formeze cocoloase apoi adaugam mustarul si smantana lasam la foc mic inca 20 de minute amestecand din cand in cand ca sa nu se lipeasca, la final adaugam sare si piper. Servim cu garnitura de cartofi natur si salata se sfecla rosie.




Comentarii (18):

12/08/2013

Arata fff bine este una din maincarurile mele preferate dar nu am facut-o niciodata.maninc numai la restaurant
promit ca am sa o gatesc si eu

(0) (0) Abuz
30/01/2013

Merge de minune cu sfecla .Felicitari !

(0) (0) Abuz
BYCA, 17/02/2017

Ar merge foarte bine cu mamaliga......

(0) (0) Abuz
22/09/2011

Foarte bun si se poate adauga si orez

(0) (0) Abuz
23/11/2013

Delicios ...buna reteta

(0) (0) Abuz
30/04/2015

Este foarte gustoasa!

am gătit această rețetă
(0) (0) Abuz
02/10/2015

Foarte buna!!!!

am gătit această rețetă
(0) (0) Abuz
12/05/2015

Foarte bun !!!!

am gătit această rețetă
(0) (0) Abuz
18/11/2013

Nelutumuzicantu

(0) (0) Abuz
08/10/2013

Foarte gustos:)

(0) (0) Abuz

Sort:    Filtrează:


Punctează această reţetă:

Rețete inrudite


Rețete

Articole conexe

Salata de sfecla rosie cu piept de pui si maionezaSalata de sfecla rosie cu piept de pui si maionezaO mancare in culori, arome si texturi – Musacaua!O mancare in culori, arome si texturi – Musacaua!Retete cu…piept de puiRetete cu…piept de pui

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic:

(c) Madeinwork | Mențiuni legale