Petitchef

Muschiulet afumat de porc cu cartofi si ciuperci la cuptor

Savoarea este deosebita! E o reteta usor de facut si nu a primit reclamatii de la nimeni!

Felul principal
4 porții
20 min
15 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Se unge tava cu ulei de masline, se pun feliile de carne, se presara vegeta piper.Se aseaza cartofi taiati pe lungime in bucati nu prea groase, se presara vegeta.
  • Se aseaza ciupercile taiate felii sau bucati mari iar deasupra rondele de ardei sau gogosari.Se toarna apa cu vegeta (150 ml-200ml depinde de tava).
  • Se acopera cu folie si se da la cuptor aproximativ 30 de minute,apoi se mai lasa fara folia de staniol
    10-15 minute.


Întrebări:




Comentarii:

03/02/2013

Mult prea multa vegeta.

(0) (0) Abuz
20/01/2013

Sooper mia iesit

(0) (0) Abuz
06/12/2011

Bun si rapid.

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Muschiulet de porc umplut cu ciuperci si costita!
Muschiulet de porc umplut cu ciuperci si costita!
2 porții
40 min
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Muschiulet de porc cu ciuperci si usturoi verde
Muschiulet de porc cu ciuperci si usturoi verde
4 porții
1 oră
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Frigarui aperitiv din cartofi si bacon afumat
Frigarui aperitiv din cartofi si bacon afumat
4 porții
35 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Cartofi copți și acoperiți cu bacon afumat
Cartofi copți și acoperiți cu bacon afumat
2 porții
45 min
Foarte ușor
5 / 5

Rețete

Articole conexe

Ciupercile și bucătăria românească Ciupercile și bucătăria românească Friptura si carnati, hai poftiti, poftiti, gustati! Friptura si carnati, hai poftiti, poftiti, gustati! Cartofii - fel de mancare sau garnitura? Cartofii - fel de mancare sau garnitura?

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.