Pulpa de porc cu cartofi si ardei kapia

Felul principal
4 porții
Foarte ușor
40 min

Ingrediente

4

Preparare

Preparare20 min
Gătire20 min
  • Pulpa de porc taiat cuburi si pus la marinat in urmatorul amestec: vin, lamaie, condimente, sos picant, ulei, feliute de usturoi, boabe de piper.
    sigilat vasul cu folie alimentara si lasat la macera peste noapte.
  • A doua zi pus putin ulei in tigaie si turnat amestecul din vas lasat la prajit pana s-a rumenit frumos pe toate partile.
  • Intre timp, fiert cartofii pe jumatate, in coaja; curatat, taiat cuburi si pus peste carne cand aceasta era aproape gata adaugat ardeiul kapia taiat cubulete
    si lasat la foc potrivit, amestecand din cand in cand
    condimentat cu sare si piper si cam asta a fost tot.
adarAdar

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă: