Petitchef

Pulpa de porc cu cartofi si ardei kapia

Felul principal
4 porții
20 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Pulpa de porc taiat cuburi si pus la marinat in urmatorul amestec: vin, lamaie, condimente, sos picant, ulei, feliute de usturoi, boabe de piper.
    sigilat vasul cu folie alimentara si lasat la macera peste noapte.
  • A doua zi pus putin ulei in tigaie si turnat amestecul din vas lasat la prajit pana s-a rumenit frumos pe toate partile.
  • Intre timp, fiert cartofii pe jumatate, in coaja; curatat, taiat cuburi si pus peste carne cand aceasta era aproape gata adaugat ardeiul kapia taiat cubulete
    si lasat la foc potrivit, amestecand din cand in cand
    condimentat cu sare si piper si cam asta a fost tot.


Poze

Pulpa de porc cu cartofi si ardei kapia
Pulpa de porc cu cartofi si ardei kapia - poza 2
Pulpa de porc cu cartofi si ardei kapia - poza 3
Pulpa de porc cu cartofi si ardei kapia - poza 4
Pulpa de porc cu cartofi si ardei kapia - poza 5
Pulpa de porc cu cartofi si ardei kapia - poza 6
Pulpa de porc cu cartofi si ardei kapia - poza 7

Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Linte cu pulpa de porc
Linte cu pulpa de porc
4 porții
2 h 15 m
Foarte ușor
4 / 5
Rețetă Cartofi copți cu chimichurri
Cartofi copți cu chimichurri
4 porții
1 h 10 m
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Cartofi congelați, prăjiți la air fryer!
Cartofi congelați, prăjiți la air fryer!
2 porții
14 min
Foarte ușor
3.8 / 5
Rețetă Piure de cartofi - simplu si rapid
Piure de cartofi - simplu si rapid
4 porții
40 min
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Ragoût cu vita si cartofi - reteta rapida
Ragoût cu vita si cartofi - reteta rapida
4 porții
55 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Salata de cartofi, ton si rosii
Salata de cartofi, ton si rosii
2 porții
15 min
Foarte ușor
4.9 / 5

Articole conexe

Friptura si carnati, hai poftiti, poftiti, gustati! Friptura si carnati, hai poftiti, poftiti, gustati! Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba! Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba! Am plecat la colindat, la piftii de degustat... Am plecat la colindat, la piftii de degustat...

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează