Petitchef

Orez indian

Felul principal
2 porții
20 min
25 min
Foarte ușor

Ingrediente

2

Preparare

  • Se incalzeste ulei intr-o tigaie, se prajeste ceapa pana devine aurie se adauga sofranul si se amesteca bine.
  • Se adauga orezul si se prajeste timp de cateva minute, amestecand pana cand acesta devine auriu. Se adauga apa si condimentele ramase si se fierbe pentru 20 -25 minute. La sfarsit se adauga mazarea fiarta.

Rețete inrudite

YouTube


Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Orez cu pui si carnati chorizo
Orez cu pui si carnati chorizo
4 porții
50 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Orez basmati cu sofran
Orez basmati cu sofran
4 porții
50 min
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Orez cu sofran si cardamom
Orez cu sofran si cardamom
2 porții
20 min
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Orez cantonez
Orez cantonez
2 porții
30 min
Foarte ușor
4.8 / 5
Rețetă Orez cu lapte si caramel sarat
Orez cu lapte si caramel sarat
6 porții
1 h 20 m
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Taitei de orez cu creveti, lapte de cocos si legume
Taitei de orez cu creveti, lapte de cocos si legume
3 porții
30 min
Foarte ușor
4.5 / 5

Rețete

Articole conexe

Orezul, un aliment gustos și sănătos Orezul, un aliment gustos și sănătos De ce sa consumam orez brun? De ce sa consumam orez brun? Orez cu lapte - desertul copilariei Orez cu lapte - desertul copilariei

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei