Petitchef

Paella cu fructe de mare

Felul principal
2 porții
20 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

2

Preparare

  • Punem intr-o cratita uleiul de masline , ceapa si usturoiul taiate marunt se pun sa se caleasca ,cand au devenit sticloase se adauga ardeii taiati si ei marunt si se lasa sa se inmoaie bine.
  • Apoi se adauga restul ingredientelor , lasand langostele ,midiile si 3-4 scoici , se inabuse putin dupa care se adauga 1 1/2 l apa, sare, piper, boiaua si sofranul. Se lasa sa fiarba cca 30 minute. Daca vedeti ca a scazut prea mult apa se mai poate adauga putin.
  • Intr-o tigaie sau cratita nu prea inalta ,dar intinsa se pune un polonic de orez pentru o persoanadeci pentru doua persoane 2 polonoci cu orez, peste care se toarna 4 polonice cu supa realizata si pe urma ingredientele din ea.
  • Se amesteca putin dupa care se pun peste, langostele,midiile si scoicile ce le.am pastrat. Se pune la foc mic pentru 25 minute dupa care opriti focul acoperiti si lasati inca 5 minute ,inainte de a servi.
  • Orezul nu trebuie sa fie fiert prea tare pentru a nu se lipii boabele,trebuie sa fie "al diente".


Poze

Paella cu fructe de mare
Paella cu fructe de mare - poza 2
Paella cu fructe de mare - poza 3

Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Paella cu fructe de mare - explicata pas cu pas
Paella cu fructe de mare - explicata pas cu pas
4 porții
1 h 45 m
Ușor
3.6 / 5
Rețetă Paella super rapida la multicooker cookeo
Paella super rapida la multicooker cookeo
4 porții
35 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Dulceata din fructe de aronia
Dulceata din fructe de aronia
4 porții
9 ore
Foarte ușor
4.2 / 5
Rețetă Orez cu calamar
Orez cu calamar
2 porții
30 min
Foarte ușor
3.5 / 5

Articole conexe

Salata de fructe, desertul perfect! Salata de fructe, desertul perfect! Desertul care ne incalzeste sufletul de mii de ani - inghetata! Desertul care ne incalzeste sufletul de mii de ani - inghetata! Weekendul motiv de Brunch? Weekendul motiv de Brunch?

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează