Snitel rusesc
Ingrediente
2
Pentru sos:
Rețete inrudite
Tian cu legume
Preparare
Preparare30 min
Gătire30 min
- Se taie carnea în felii groase de un deget. Se bat feliile foarte bine,cu ciocanul de snitele, pe fund pana cand carnea incepe aproape sa se rupa.
- Bucatile de carne se condimenteaza cu sare si piper si se ung cu putin ulei. Se dau prin faina si se prajesc in ulei mult . Snitelele prajite se aseaza intr-o cratita, unele peste altele.
- Separat se face un sos de rolii cu un fir de cimbru, sau o foaie de dafin, ori doi, trei catei de usturoi, dupa gust. Sosul se toarna peste snitele, dar numai cu o jumatate de ora inainte de a fi servite,si se dau la cuptor .
- Se aseaza pe o farfurie si de o parte se pune sfecla fiarta, presarata cu hrean, iar de cealalta parte, fasole verde cu unt.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
07/02/2017
Am punctat cu o stea ca nu ma lasa altfel sa comentez.Sincer poza este din alt film ,reteta la fel fata de ingredientele insirate .
07/02/2017
In poza ai snitel pane, degeaba incerci sa ne pacalesti, iar de "sos de rolii" nu cred ca a mai auzit cineva, in orice caz nu ai "rolii" in lista de ingrediente. "Reteta" ai scris-o in bascalie ca sa faci misto de noi, zgura ma-tii de bagaboanta! A-propos, Vanessa e, mai nou, nume de tiganca de la satra.
R
rozalia_t2016,
07/02/2017
Ii iubesc pe rusi pentru faptul ca mananca atata sfecla rosie!!!