Snitel rusesc

Snitel rusesc
Felul principal
2 porții
Foarte ușor
1 oră

Ingrediente

2

Pentru sos:


Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.

Rețete inrudite

Tian cu legume


Preparare

Preparare30 min
Gătire30 min
  • Se taie carnea în felii groase de un deget. Se bat feliile foarte bine,cu ciocanul de snitele, pe fund pana cand carnea incepe aproape sa se rupa.
  • Bucatile de carne se condimenteaza cu sare si piper si se ung cu putin ulei. Se dau prin faina si se prajesc in ulei mult . Snitelele prajite se aseaza intr-o cratita, unele peste altele.
  • Separat se face un sos de rolii cu un fir de cimbru, sau o foaie de dafin, ori doi, trei catei de usturoi, dupa gust. Sosul se toarna peste snitele, dar numai cu o jumatate de ora inainte de a fi servite,si se dau la cuptor .
  • Se aseaza pe o farfurie si de o parte se pune sfecla fiarta, presarata cu hrean, iar de cealalta parte, fasole verde cu unt.


Întrebări


Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

07/02/2017

Am punctat cu o stea ca nu ma lasa altfel sa comentez.Sincer poza este din alt film ,reteta la fel fata de ingredientele insirate .

(0) (0) abuz
07/02/2017

Se bat bucatile de carne cu ciocanul de snitele pe FUND ??????

(0) (0) abuz
07/02/2017

In poza ai snitel pane, degeaba incerci sa ne pacalesti, iar de "sos de rolii" nu cred ca a mai auzit cineva, in orice caz nu ai "rolii" in lista de ingrediente. "Reteta" ai scris-o in bascalie ca sa faci misto de noi, zgura ma-tii de bagaboanta! A-propos, Vanessa e, mai nou, nume de tiganca de la satra.

(1) (1) abuz
07/02/2017

ESTI PE LANGA!

(1) (0) abuz
rozalia_t2016, 07/02/2017

Ii iubesc pe rusi pentru faptul ca mananca atata sfecla rosie!!!

(0) (0) abuz
07/02/2017

??? poza e de la altceva....

(1) (0) abuz



+