Petitchef

Paste cu sos de nuci

Felul principal
6 porții
20 min
25 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 6
½ cana miez nuca,

¼ cana pesmet,

½ lingurita sare,

3 linguri ulei nuci,

3 linguri unt,

4 catei usturoi,

350 g paste fierte si scurse.

Preparare

  • Nucile se prajesc patru minute intr-o tigaie neunsa apoi se pun intr-un blender impreuna cu pesmetul si sarea.
  • Se mixeaza pana la omogenizare si se pune deoparte. Untul si uleiul de nuci de incing intr-o tigaie.
  • Se caleste usturoiul tocat pana se aureste apoi se adauga pastele si sarea si se amesteca bine.
  • Se lasa pe foc doua minute apoi se transfera pe o farfurie si se presara cu amestecul de nuci.
A Alimentatie Copii ? Retete pentru Copii ? Nutritie Copii ? Retete Culinare ? Ghid Nutritie ? Specialist Nutritie ? Sfaturi Sanatoase





Punctează această reţetă:

Rețete inrudite

Rețetă Paste cu sos de smantana si hribi
Paste cu sos de smantana si hribi
4 porții
35 min
Foarte ușor
4.1 / 5
Rețetă Paste cu sos de gorgonzola, pere si nuci pecan
Paste cu sos de gorgonzola,pere si nuci pecan
4 porții
35 min
Foarte ușor
2.8 / 5
Rețetă Paste scoica cu sos de rosii si busuioc
Paste "scoica" cu sos de rosii si busuioc
2 porții
1h10m
Foarte ușor
4 / 5
Rețetă Tarta cu mere, nuci si scortisoara
Tarta cu mere, nuci si scortisoara
6 porții
1h5m
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Sos de branza pentru tacos
Sos de branza pentru tacos
2 porții
15 min
Foarte ușor
Rețetă Gradina de Paste (humus si legume mici)
Gradina de Paste (humus si legume mici)
10 porții
10 min
Foarte ușor
3.5 / 5

Rețete

Articole conexe

Vopsirea oualor de PasteVopsirea oualor de PasteRomesco - sos spaniol de ardei rosiiRomesco - sos spaniol de ardei rosii20 de idei de aperitive pentru masa de Paste20 de idei de aperitive pentru masa de Paste

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: