Petitchef

Paste cu piept de curcan, ciuperci si cascaval

Felul principal
6 porții
20 min
1 h 30 m
Foarte ușor

Ingrediente

6

Preparare

  • Pastele si pieptul de curcan se fierb inainte de a se aseza in Vasul Roman.
  • Se amesteca ingredientele (pastele fainoase, pieptul de curcan, branza, ouale si ciupercile), si se aseaza in Vasul Roman.
  • Deasupra se presara cascaval ras si cateva felii de vinete.Vasul Roman se introduce la cuptor 1,5 ore.


Poze

Paste cu piept de curcan, ciuperci si cascaval, poza 1
Paste cu piept de curcan, ciuperci si cascaval, poza 2
Paste cu piept de curcan, ciuperci si cascaval, poza 3

Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Paste cu piept de pui si sos bolognez.
Paste cu piept de pui si sos bolognez.
4 porții
40 min
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Paste cu piept de pui
Paste cu piept de pui
4 porții
45 min
Foarte ușor
4.2 / 5
Rețetă Paste cu piept de pui si sos de smantana cu cascaval
Paste cu piept de pui si sos de smantana cu cascaval
4 porții
35 min
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Gradina de Paste (humus si legume mici)
Gradina de Paste (humus si legume mici)
10 porții
10 min
Foarte ușor
3.5 / 5
Rețetă Paste cu sos si ton
Paste cu sos si ton
3 porții
23 min
Foarte ușor
4.8 / 5
Rețetă Paste cu smochine si pancetta
Paste cu smochine si pancetta
2 porții
15 min
Foarte ușor

Rețete

Articole conexe

Ciupercile și bucătăria românească Ciupercile și bucătăria românească „Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra! „Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra! Americane, frantuzesti sau romanesti…tot clatite le numesti! Americane, frantuzesti sau romanesti…tot clatite le numesti!

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei