Petitchef

Penne all'arrabbiata

Felul principal
4 porții
15 min
10 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 4
2 catei usturoi

4 linguri ulei de masline extravirgin

paste: penne rigate 400 g

100g parmezan ras

ardei iute intreg sau macinat, cat doriti

400 g rosii tocate sau piure de rosii

3-4 linguri patrunjel tocat

Preparare

  • Preparare: intr-o oala mare, puneti pastele la fiert. Le lasati pana devin al dente. Le lasati la scurs intr-o strecuratoare.Adaugati in uleiul de masline usturoiul tocat fin si ardei iute, nu foarte mult, mai gustati pe parcurs.
  • Turnati rosiile tocate/piureul de rosii, potriviti de sare si lasati sa fiarba la foc mic timp de 5 minute.
    Adaugati patrunjel tocat si pastele bine scurse de apa. Mai lasati un minutel pe foc.Radeti mult parmezan pe deasupra si serviti cat inca sunt fierbinti!

Poze

Penne all'Arrabbiata, poza 1Penne all'Arrabbiata, poza 2Penne all'Arrabbiata, poza 3Penne all'Arrabbiata, poza 4Penne all'Arrabbiata, poza 5Penne all'Arrabbiata, poza 6Penne all'Arrabbiata, poza 7

Întrebări:




Comentarii:

25/10/2013

Excelent

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:

Rețete inrudite

Rețetă Penne all' arrabiata
Penne all' arrabiata
4 porții
34 min
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Penne cu vinete si sos de rosii
Penne cu vinete si sos de rosii
4 porții
1h20m
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Penne rigate cu sos arrabbiata
Penne rigate cu sos arrabbiata
5 porții
1 oră
Foarte ușor
4.2 / 5
Rețetă Merluciu en papillote
Merluciu en papillote
2 porții
40 min
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Penne gratinate
Penne gratinate
6 porții
35 min
Foarte ușor

Rețete

Articole conexe

Ciabatta all'italiana - o pufosenie de paine!Ciabatta all'italiana - o pufosenie de paine!

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: