Petitchef

Foietaj cu rosii si branza

Aperitiv
10 porții
25 min
15 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 10
1 kg foietaj

50 g parmezan ras


200 g branza feta

2 cutii almette cu smantana

2 catei usturoi zdrobiti

8 linguri ulei masline

30 rosii cherry taiate pe jumatate

Preparare

  • Se intinde foietajul pe o suprafata presarata cu parmezan. Se decupeaza forme cu un pahar, apoi se pun la rece 20 de minute. Se incalzeste cuptorul la 180grade. Se inteapa aluatul cu furculita si se coace 15 minute pana devine auriu. Se scoate si se raceste.
  • Se mixeaza patrunjelul cu branza, usturoiul si uleiul. Se spriteaza o lingura de pasta pe tarta si se decoreaza cu 2 bucati de rosii si patrunjel.





Punctează această reţetă:

Rețete inrudite

Rețetă Foietaj cu pesto si rosii
Foietaj cu pesto si rosii
2 porții
50 min
Foarte ușor
4 / 5
Rețetă Foietaj cu branza
Foietaj cu branza
8 porții
55 min
Ușor
4.3 / 5
Rețetă Foietaj cu rosii, cremvursti, cascaval
Foietaj cu rosii, cremvursti, cascaval
4 porții
35 min
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Rosii umplute - simplu si gustos
Rosii umplute - simplu si gustos
6 porții
1h25m
Foarte ușor
3.8 / 5
Rețetă Pão de queijo, painici braziliene cu branza
Pão de queijo, painici braziliene cu branza
10 porții
35 min
Foarte ușor

Rețete

Articole conexe

Mascarpone – o branza atipicaMascarpone – o branza atipica„La placinte inainte, la razboi inapoi!” – Placinte cu branza„La placinte inainte, la razboi inapoi!” – Placinte cu branzaTofu – Branza de Asia!Tofu – Branza de Asia!

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: