Petitchef

Foietaj cu rosii si branza

Aperitiv
10 porții
25 min
15 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 10
1 kg foietaj

50 g parmezan ras


200 g branza feta

2 cutii almette cu smantana

2 catei usturoi zdrobiti

8 linguri ulei masline

30 rosii cherry taiate pe jumatate

Preparare

  • Se intinde foietajul pe o suprafata presarata cu parmezan. Se decupeaza forme cu un pahar, apoi se pun la rece 20 de minute. Se incalzeste cuptorul la 180grade. Se inteapa aluatul cu furculita si se coace 15 minute pana devine auriu. Se scoate si se raceste.
  • Se mixeaza patrunjelul cu branza, usturoiul si uleiul. Se spriteaza o lingura de pasta pe tarta si se decoreaza cu 2 bucati de rosii si patrunjel.

Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate = 

Rețete inrudite

Rețetă Foietaj cu pesto si rosii
Foietaj cu pesto si rosii
2 porții
50 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Foietaj cu branza
Foietaj cu branza
8 porții
55 min
Ușor
4.4 / 5
Rețetă Foietaj cu rosii, cremvursti, cascaval
Foietaj cu rosii, cremvursti, cascaval
4 porții
35 min
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Briose cu ton, rosii si feta
Briose cu ton, rosii si feta
6 porții
30 min
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Mumii din foietaj
Mumii din foietaj
8 porții
30 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Rosii umplute cu ton, crema de branza si masline
Rosii umplute cu ton, crema de branza si masline
4 porții
10 min
Foarte ușor
4.7 / 5

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.