Petitchef

Peste cu sos de rosii si masline

Felul principal
8 porții
20 min
25 min
Foarte ușor

Ingrediente

8

Preparare

  • Se pun 4 linguri ulei de masline intr-o cratita pe foc, se adaug usturoiul si se prajete uor pentru 20 de secunde. Se scoate si se adauga ceapa tocata fin. Cand devine sticloasa se adauga pasta de tomate si se amesteca timp de 30 de secunde.
  • Apoi adauga rosiile taiate si se fierb timp de 10-15 minute pana se ingroasa. Adaugati zaharul si condimentati cu sare si piper. Dati deoparte.
  • Intr-o tava de cuptor puneti cele 3-4 linguri de ulei de masline ramase. Puneti bucatile de cod cu partea alba in sus si pielea jos. Turnati peste peste sosul de tomate si imprastiati maslinele fara samburi si taiate in felii.
  • Se coace în cuptor timp de 10-15 minute pana cand carnea a devenit opaca. Se scoate din cuptor si se presara cu frunze de patrunjel tocat, inainte de servire.


Poze

Peste cu sos de rosii si masline
Peste cu sos de rosii si masline - poza 2
Peste cu sos de rosii si masline - poza 3

Întrebări:




Comentarii:

Costel, 11/09/2018

Multumesc, o voi face azi !!

(0) (0) Abuz
16/08/2016

Interesanta si cacofonia "Turnati peste peste", dar schimba gustul retetei!

(1) (3) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite


Rețete

Articole conexe

Peștele, un aliment esențial pentru sănătate Peștele, un aliment esențial pentru sănătate Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba! Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba! Romesco - sos spaniol de ardei rosii Romesco - sos spaniol de ardei rosii

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează