Petitchef

Pui cu sos de masline

Felul principal
4 porții
15 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Intr-o tigaie punem doua trei linguri de ulei de masline si prajim pulpele pe ambele parti.
  • Scoatem pulpele si le pastram la cald, iar in uleiul ramas punem ceapa si o prajim pana devine sticloasa.
  • Adaugam apoi maslinele. Punem apoi sucul de rosii si pe urma adaugam vinul foile de dafin si usturoiul.
  • Adaugam apoi pulpele si lasam la foc mic vreo 10-15 minute pana cand se ingroasa sosul.
  • Potrivim de sare si piper si servim alaturi de cartofi piure ( in cazul meu) sau alte garnituri.

Poze

Pui cu sos de masline, poza 1
Pui cu sos de masline, poza 2
Pui cu sos de masline, poza 3

Întrebări:



Video sugerat

YouTube



Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate = 

Rețete inrudite

Rețetă Pui cu sos de rosii si usturoi
Pui cu sos de rosii si usturoi
4 porții
50 min
Foarte ușor
4.2 / 5
Rețetă Pui cu sos de rosii si usturoi
Pui cu sos de rosii si usturoi
4 porții
40 min
Foarte ușor
4.1 / 5
Rețetă Pui cu masline verzi si sos de sofran
Pui cu masline verzi si sos de sofran
4 porții
40 min
Foarte ușor
4.8 / 5
Rețetă Pui cu smantana si ciuperci-Petitchef
Pui cu smantana si ciuperci-Petitchef
1 porții
25 min
Foarte ușor
3.8 / 5
Rețetă Pui cu lamaie la cuptor
Pui cu lamaie la cuptor
4 porții
30 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Pui la cuptor-Petitchef
Pui la cuptor-Petitchef
4 porții
1h40m
Foarte ușor
4.8 / 5

Rețete

Articole conexe

Pizza delicioasă pregatită în casăPizza delicioasă pregatită în casăSriracha sos – sosul de ardei chiliSriracha sos – sosul de ardei chiliRomesco - sos spaniol de ardei rosiiRomesco - sos spaniol de ardei rosii

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.