-
Acasă - Petitchef
-
Rețete
-
Felul principal
-
Retete pui
-
Rețete sos pui
-
Rețete sos pui roșii
-
Pui cu sos de masline
Pui cu sos de masline
Preparare
-
Intr-o tigaie punem doua trei linguri de ulei de masline si prajim pulpele pe ambele parti.
-
Scoatem pulpele si le pastram la cald, iar in uleiul ramas punem ceapa si o prajim pana devine sticloasa.
-
Adaugam apoi maslinele. Punem apoi sucul de rosii si pe urma adaugam vinul foile de dafin si usturoiul.
-
Adaugam apoi pulpele si lasam la foc mic vreo 10-15 minute pana cand se ingroasa sosul.
-
Potrivim de sare si piper si servim alaturi de cartofi piure ( in cazul meu) sau alte garnituri.
Poze
Întrebări:
Rețete inrudite
Articole conexe
Ultimele articole
Rețete