Petitchef

Creier de oaie cu sos de rosii

Felul principal
4 porții
20 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Creierul se spala in mai multe ape si apoi se lasa sa stea cateva ore in apa rece ca sa se dizolve sangele. Se curata de pielita.
  • Sosul: intr-o tigaie pe foc mic se pune ceapa, usturoiu, patrunjelu si rosiile(fara piele). Se taie foarte marunt, se adauga condimente, ulei de masline, foi de dafin. Se fierbe sosul 10 min, apoi se adauga creieru, dupa care se mai lasa la fiert cu sosul inca 10 min.
  • Se serveste cu patrunjel marunt si o felie de lamaie.

Întrebări:



Video sugerat

YouTube




Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Creier in chifle
Creier in chifle
2 porții
1 oră
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Creier macelaresc
Creier macelaresc
4 porții
40 min
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Creier macelaresc
Creier macelaresc
2 porții
40 min
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Paste cu sos si ton
Paste cu sos si ton
3 porții
23 min
Foarte ușor
4.8 / 5
Rețetă Enchiladas cu pui si sos de tomate picant
Enchiladas cu pui si sos de tomate picant
4 porții
50 min
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Sos Bolognez vegetarian pentru spaghete
Sos Bolognez vegetarian pentru spaghete
4 porții
1 h 10 m
Foarte ușor

Rețete

Articole conexe

Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba! Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba! Romesco - sos spaniol de ardei rosii Romesco - sos spaniol de ardei rosii Pecorino - banza italiana din lapte de oaie Pecorino - banza italiana din lapte de oaie

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.