Petitchef

Creier de oaie cu sos de rosii

Felul principal
4 porții
20 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Creierul se spala in mai multe ape si apoi se lasa sa stea cateva ore in apa rece ca sa se dizolve sangele. Se curata de pielita.
  • Sosul: intr-o tigaie pe foc mic se pune ceapa, usturoiu, patrunjelu si rosiile(fara piele). Se taie foarte marunt, se adauga condimente, ulei de masline, foi de dafin. Se fierbe sosul 10 min, apoi se adauga creieru, dupa care se mai lasa la fiert cu sosul inca 10 min.
  • Se serveste cu patrunjel marunt si o felie de lamaie.


Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Panini cu ton, sos de rosii si capere
Panini cu ton, sos de rosii si capere
1 porții
10 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Chiftelute vegetariene de seitan in sos de rosii
Chiftelute vegetariene de seitan in sos de rosii
3 porții
50 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Cod negru cu roșii, lămâie și chimen
Cod negru cu roșii, lămâie și chimen
2 porții
35 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Tagliatelle cu feta si rosii
Tagliatelle cu feta si rosii
4 porții
Foarte ușor
5 / 5

Rețete

Articole conexe

Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba! Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba! Romesco - sos spaniol de ardei rosii Romesco - sos spaniol de ardei rosii Pecorino - banza italiana din lapte de oaie Pecorino - banza italiana din lapte de oaie

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează