Petitchef

Peste la cuptor cu rosii si vin rosu

Felul principal
4 porții
15 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Se prajeste usturoiul feliat in ulei cateva minute. Se adauga rosiile si paharul de vin, se fierbe la foc mic 20 minute.
  • Se adauga capere si masline.
  • Se toarna sosul intr-o tava in care incape pestele, care se pune deasupra sosului si se da la cuptor la 160 grade pentru 20 minute pana se patrunde.
  • Se serveste cu garnitura de orez cu lamaie.

Rețete inrudite

YouTube

Pesto Rosu



Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Pesto Rosu
Pesto Rosu
3 porții
5 min
Foarte ușor
4 / 5
Rețetă Tagliatelle cu feta si rosii
Tagliatelle cu feta si rosii
4 porții
Foarte ușor
5 / 5

Rețete

Articole conexe

Peștele, un aliment esențial pentru sănătate Peștele, un aliment esențial pentru sănătate Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba! Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba! Supa-enciclopedia culinara! Supa-enciclopedia culinara!

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: