Petitchef

Peste la cuptor cu rosii si vin rosu

Felul principal
4 porții
15 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 4
3 catei usturoi

Ulei masline

2 conserve rosii tocate

1 pahar vin rosu

2 linguri capere

1 mana masline

8 fileuri de peste alb fara piele

Preparare

  • Se prajeste usturoiul feliat in ulei cateva minute. Se adauga rosiile si paharul de vin, se fierbe la foc mic 20 minute.
  • Se adauga capere si masline.
  • Se toarna sosul intr-o tava in care incape pestele, care se pune deasupra sosului si se da la cuptor la 160 grade pentru 20 minute pana se patrunde.
  • Se serveste cu garnitura de orez cu lamaie.

Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate = 

Rețete inrudite

Rețetă Peste la cuptor
Peste la cuptor
4 porții
45 min
Foarte ușor
4.8 / 5
Rețetă Peste sarat si uscat rasol cu legume la cuptor
Peste sarat si uscat rasol cu legume la cuptor
2 porții
40 min
Foarte ușor
4 / 5
Rețetă Peste cu rosii si usturoi la cuptor
Peste cu rosii si usturoi la cuptor
6 porții
45 min
Foarte ușor
4 / 5
Rețetă Langustine la cuptor
Langustine la cuptor
4 porții
30 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Anghinare la cuptor
Anghinare la cuptor
2 porții
1h15m
Ușor
3.1 / 5
Rețetă Pui cu lamaie la cuptor
Pui cu lamaie la cuptor
4 porții
30 min
Foarte ușor
5 / 5

Rețete

Articole conexe

Peștele, un aliment esențial pentru sănătatePeștele, un aliment esențial pentru sănătateUn fel principal plin de traditie si savoare - ciorba!Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba!Supa-enciclopedia culinara!Supa-enciclopedia culinara!Cartofii - fel de mancare sau garnitura?Cartofii - fel de mancare sau garnitura?

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.