- Home
- Rețete
- Retete mancaruri cu vin rosu
Retete mancaruri cu vin rosu
17 rețete (167 voturi), (17) , (205)
Felul principal Foarte ușor 20 min 25 min
Ingrediente: 500 grame pupla de porc 300 ml vin rosu dulce 1 catel de usturoi 3 morcovi 1 ceapa 2 linguri ulei de masline 2 foi de dafin cimbru ardei iute uscat ...
(78 voturi), (86)
Desert Ușor 20 min 60 min
Ingrediente: 4 oua 290 gr. de faina 200 gr. de zahar 135 gr. de unt topit (dar racit) 100 gr. de ciocolata neagra 235 ml de vin rosu dulce sau demisec O ling...
(62 voturi), (3) , (43)
Felul principal Foarte ușor 15 min 45 min
Ingrediente: 4 pulpe de pui spalate si sterse 2 cepe medii curatate si spalate 3 rosii spalate 6 catei mici de usturoi curatati si spalati Un pahar de vin rosu...
(60 voturi), (3) , (12)
Felul principal Foarte ușor 20 min 20 min
Ingrediente: 2 copane curcan (de preferat de tara) 250 ml vin rosu 2-3 foi de dafin cateva boabe piper 2 linguri de amidon sare, piper si boia iute pentru garnitu...
(60 voturi), (5) , (32)
Desert Foarte ușor 60 min 30 min
Ingrediente: Pentru blat: 5 oua 125 g. zahar un praf de sare 150 g. faina Pentru crema: 1 plic praf de budinca de vanilie 500 ml. vin rosu 150 g. zahar 250 g. unt ...
(20 voturi), (3 comentarii)
Nu stim de ce dar prima zapada cere a se sarbatori cu o ceasca de vin fiert. Iarna este anotimpul cand aceasta bautura isi are farmecul ei. Indiferent ca te afli la patinoar, la o petrecere, acasa sau pe strada, nu poti rezista tentatiei de a savura vin fiert cu...
(39 voturi), (3) , (34)
Felul principal Foarte ușor 40 min 35 min
Ingrediente: o ceapa taiata sferturi frunze de dafin un curcan pregatit pentru copt, aproximativ 4-5 - - 5.6 kg o cantitate de umplutura 85 g unt topit 1 varf d...
(13 voturi), (13)
Felul principal Foarte ușor 80 min 30 min
Ingrediente: 1 rata 2 linguri miere 1 lingurita melasa 4 linguri ulei de masline cu aroma de lamaie ½ lingurita scortisoara macinata sare de mare 2 crengute de ro...
(10 voturi), (1) , (1)
Desert Foarte ușor 20 min 30 min
Ingrediente: Pere poached: 750 ml vin rosu sec 180 g zahar 1 baton de scortisoara 6 pere coapte, dar cu pulpa ferma Aluatul: 200 g faina 180 g zahar 120 g unt la...
(8 voturi), (6)
Felul principal Foarte ușor 20 min 20 min
Ingrediente: 1-2 chorizo ulei de masline pentru prajit 100 ml vin rosu cateva fire de patrunjel...
(5 voturi), (19)
Felul principal Foarte ușor 80 min 45 min
Ingrediente: 1 rata 2 linguri miere 1 lingurita melasa 4 linguri ulei de masline cu aroma de lamaie ½ lingurita scortisoara macinata sare de mare 2 crengute de ro...
(50 voturi)
Totul pleaca de la o reclama vazuta la tv zilele trecute...fasole cu carnati...amintiri din copilarie. Mi-a luat cam mult sa diger informatia sau mesajul subliminal al reclamei...
(4 voturi), (17)
Desert Foarte ușor 10 min 50 min
Ingrediente: 4 gutui medii; 20 g unt; scorțișoară măcinată; 1 baton scorțișoară; 6 linguri de zahăr; 500 ml vin roșu (am folosit demisec); 2 linguri ...
(4 voturi), (1) , (8)
Desert Foarte ușor 30 min 20 min
Ingrediente: 4 oua 100 ml vin rosu 250 g margarina 250 g zahar 250 g faina 2 linguri cacao 1 plic praf de copt 1 lingurita coaja rasa de lamaie 1 ciocolata...
(1 vot), (2)
Felul principal Foarte ușor 20 min 25 min
Ingrediente: 1 telina potrivita 2 ardei capia rosii 1 albitura 2 morcovi potriviti 1 ceapa alba 2 cepe rosii ½ kg carne de vita mai frageda 1 cana de orez cu bob ...
(3 voturi), (8)
Felul principal Foarte ușor 15 min 20 min
Ingrediente: 3 catei usturoi Ulei masline 2 conserve rosii tocate 1 pahar vin rosu 2 linguri capere 1 mana masline 8 fileuri de peste alb fara piele...
(2 voturi), (16)
Altele Ușor 20 min 40 min
Ingrediente: 500g pulpe de curcan dezosate (500-600 g ; se poate folosi si cu os) O ceapa alba mare 3 morcovi medii 5 bucatele usturoi O radacina patrunjel Do...
(2 voturi), (1) , (3)
Altele Foarte ușor 15 min 20 min
Ingrediente: 250 g faina 200 g margarina 4 oua 100 g cascaval ras 3 rosii uscate 150 g ciuperci masline negre fara sambuti 1...
(6 voturi), (1) , (7)
Scroll down for English Recipe I missed a meal with a thick and flavored sauce, which is done slowly in the oven. I remembered the Beef Bourguignon and I decided this time to braise the beef in the wine, but to be bold and use a little fruity