Petitchef

Hering marinat(reteta rapida)

Felul principal
4 porții
30 min
30 min
Ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 4

Preparare

  • Nimic mai simplu! Un pic mai dificil am putea spune ca e cu pestele. Adica il eviscerati, il "descapatanati", il curatati de aripiore si tot ce nu va convine dupa care taiati pe lung, de-a lungul coloanei, obtinand astfel doua bucati, una cu si alta fara coloana. Partea buna e ca se poate extrage foarte usor coloana, care antreneaza dupa ea si o parte din coaste. Celelalte coaste se scot prinazand intre cutit si degetul mare partea de langa locul unde am scos coloana. Asa ca vom obtine un file destul de curatat de oase. Nu va speriati, este mult mai usor de facut decat de povestit. Curatati si membrana neagra din interiorul abdomenului si pestele e gata.
    Dupa aceea puneti toate celelalte ingrediente(mai putin morcovul si ceapa) intr-un ibric si puneti-l la fiert. Pestele il aranjati frumos intr-un castron(nu de plastic), adaugati ceapa si morcovul tocate si cand lichidul a fiert in clocot turnati-l peste el. Pestele se va coagula instantaneu si nu ramane decat sa il lasati cateva ore la rece.
    In felul acesta puteti sa va faceti o marinata destul de rapida si dupa bunul plac, nu asa acra ca in comert...

Întrebări:




Comentarii:

07/11/2013

Sunt un mare mancator de peste,sigur o sa-mi placa.

(0) (0) Abuz
01/03/2013

E ok

(0) (0) Abuz
31/12/2012

Bun si rapid pentru revelion
se mananca peste , da !!!!!!!!!!!!

(0) (0) Abuz
05/12/2012

F.f.bun

(0) (0) Abuz
25/11/2012

Bun,foarte

(0) (0) Abuz
21/11/2012

Super!

(0) (0) Abuz
31/07/2011

Am sa incerc reteta vs.

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate = 

Rețete inrudite

Rețetă Hering la cuptor
Hering la cuptor
4 porții
1h20m
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Hering in cojoc
Hering in cojoc
8 porții
55 min
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Pot-au-feu, o reteta clasica frantuzeasca
Pot-au-feu, o reteta clasica frantuzeasca
6 porții
4h20m
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Salata de paste - simpla si rapida
Salata de paste - simpla si rapida
6 porții
25 min
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Somon marinat cu lamaie
Somon marinat cu lamaie
4 porții
1h5m
Foarte ușor
4.5 / 5

Rețete

Articole conexe

Torturile – bijuterii dulci, pline de culoare!Torturile – bijuterii dulci, pline de culoare!Peștele, un aliment esențial pentru sănătatePeștele, un aliment esențial pentru sănătateProsciutto di Parma - ingredient cheie intr-o reteta clasicaProsciutto di Parma - ingredient cheie intr-o reteta clasicaCiupercile și bucătăria româneascăCiupercile și bucătăria românească

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.