Petitchef

Tocanita de peste

Felul principal
6 porții
20 min
35 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 6
7 trunchiuri de hering curatate de solzi

o cutie de rosii maruntite in sos tomat

3 cepe albe taiate marut

1 ceapa rosie taiate julien

1 ardei rosu sau orice fel de ardei gras

1 ardei iute maruntit sau o lingura rasa de chilli

4-5 catei usturoi

sare

piper


boia dulce

busuioc

1 lg ulei pentru calit

Preparare

  • Pestele se fierbe 10 minute separat in apa cu sare. Se scoate si se curata de oasele aripioarelor si de spinari.
  • Separat se pune ceapa, usturoiul si ardeiul la calit in putin ulei.
  • Cand ceapa devine sticloasa, se pune conserva de rosii, o cescuta de apa si pestele maruntit , se lasa sa fiarba impreuna cu condimentele.

Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate = 

Rețete inrudite

Rețetă Tocanita pe cartofi cu piept de pui
Tocanita pe cartofi cu piept de pui
4 porții
40 min
Foarte ușor
4.2 / 5
Rețetă Tocanita cu carne de vita si ciuperci
Tocanita cu carne de vita si ciuperci
4 porții
1 oră
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Tocanita de peste
Tocanita de peste
8 porții
20 min
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Spaghete konjac à la Provençale
Spaghete konjac à la Provençale
2 porții
35 min
Foarte ușor
3.8 / 5
Rețetă Dovleac umplut cu creveti - Le Camarão na moranga
Dovleac umplut cu creveti - Le Camarão na moranga
6 porții
2 ore
Foarte ușor
3 / 5
Rețetă Medalioane cu linte rosie
Medalioane cu linte rosie
4 porții
1h15m
Foarte ușor
4.3 / 5

Rețete

Articole conexe

Peștele, un aliment esențial pentru sănătatePeștele, un aliment esențial pentru sănătateUn fel principal plin de traditie si savoare - ciorba!Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba!Marocan Tajine sau tocanita la aburMarocan Tajine sau tocanita la aburZacusca - specialitate românească ce păstrează savoarea legumelor de toamnăZacusca - specialitate românească ce păstrează savoarea legumelor de toamnă

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.