Petitchef

Tocanita de peste

Felul principal
6 porții
20 min
35 min
Foarte ușor

Ingrediente

6

Preparare

  • Pestele se fierbe 10 minute separat in apa cu sare. Se scoate si se curata de oasele aripioarelor si de spinari.
  • Separat se pune ceapa, usturoiul si ardeiul la calit in putin ulei.
  • Cand ceapa devine sticloasa, se pune conserva de rosii, o cescuta de apa si pestele maruntit , se lasa sa fiarba impreuna cu condimentele.

Întrebări:



Video sugerat

YouTube




Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Tocanita pe cartofi cu piept de pui
Tocanita pe cartofi cu piept de pui
4 porții
40 min
Foarte ușor
4.2 / 5
Rețetă Tocanita cu carne de vita si ciuperci
Tocanita cu carne de vita si ciuperci
4 porții
1 oră
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Tocanita de peste
Tocanita de peste
8 porții
20 min
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Linte spaniola
Linte spaniola
4 porții
55 min
Foarte ușor
3.8 / 5
Rețetă Rosii umplute - simplu si gustos
Rosii umplute - simplu si gustos
6 porții
1 h 25 m
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Gratin de orez cu rosii
Gratin de orez cu rosii
6 porții
45 min
Foarte ușor
5 / 5

Rețete

Articole conexe

Peștele, un aliment esențial pentru sănătate Peștele, un aliment esențial pentru sănătate Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba! Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba! Marocan Tajine sau tocanita la abur Marocan Tajine sau tocanita la abur

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.