Petitchef

Hering la cuptor

Felul principal
4 porții
50 min
30 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 4
100 ml ulei

2 cepe


3 foi dafin

condimente de peste

piper boabe

sare

Preparare

  • Heringul se curata (capul si aripioarele se arunca) si se spala cu apa rece. Apoi se transeaza in 2-3 bucati in functie de marime. Ceapa se taie fideluta iar morcovul in rondele.
  • Bucatile de hering se condimenteaza, se sareaza. Tava se unge cu ulei si se aseaza un pat pregatit din ceapa si morcovi. Se aseaza apoi pestele si peste el se adauga uleiul si un pahar cu apa. Se introduce tava la cuptor.
  • Se tine la cuptor 30 minute la foc potrivit. Pentru a se patrunde bine se intoarce pe ambele parti. Se poate servi cu cartofi natur.

Poze

Hering la cuptor, poza 1Hering la cuptor, poza 2Hering la cuptor, poza 3Hering la cuptor, poza 4Hering la cuptor, poza 5Hering la cuptor, poza 6Hering la cuptor, poza 7Hering la cuptor, poza 8


Comentarii:

30/11/2013

Gooooood!

(0) (0) Abuz
16/11/2013

Buuuuunnnnnnnnnnnnn

(0) (0) Abuz
16/08/2013

BUN

(0) (0) Abuz
20/07/2013

Foarte buuuuuuuun...se merita incercat.

(0) (0) Abuz
06/08/2011

Bunuz

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:

Rețete inrudite

Rețetă Hering in cojoc
Hering in cojoc
8 porții
55 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Hering marinat(reteta rapida)
Hering marinat(reteta rapida)
4 porții
1 oră
Ușor
4.5 / 5
Rețetă Pastrav la cuptor simplu si rapid
Pastrav la cuptor simplu si rapid
2 porții
25 min
Foarte ușor
4.1 / 5
Rețetă Anghinare la cuptor
Anghinare la cuptor
2 porții
1h15m
Ușor
3.3 / 5
Rețetă Camembert la cuptor, cu nuci si miere
Camembert la cuptor, cu nuci si miere
4 porții
25 min
Foarte ușor
1 / 5

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: