Petitchef

Pasta de peste

Antreuri
4 porții
15 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 4
2 cutii hering in ulei,

1 pachet margarina/unt ,

2 ceape albe/ rosii

2 catei usturoi,

zeama de la 1/2 de lamaie condimente pt peste.

Preparare

  • Punem toate ingredientele intrun vas pt blender si le blenduim pana obtinem o pasta omogena.
  • Pasta de peste este foarte buna la dejun sau cina, ori alaturi de alte aperitive la diferite ocazii. Am ornat tartinele dupa cum vedeti.
  • Desi pare neobisnuita, este foarte potrivita combinatia cu bucatele de minole ,
    acestea fiind dulci-acrisoare se potrivesc tare bine la gust cu pasta de peste.
  • Pregatim ingredientele. Taiem ceapa si usturoiul bucatele si le punem in vasul pt blender.
  • Curatam pestele de sira spinarii si de ceea ce nu ne place pe acolo, desi e conserva.
  • Adaugam peste ceapa si usturoi pestele si condimentele, apoi blenduim.

Poze

Pasta de peste, poza 1
Pasta de peste, poza 2

Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate = 

Rețete inrudite

Rețetă Pasta de peste
Pasta de peste
4 porții
50 min
Foarte ușor
4 / 5
Rețetă Pasta de peste pe pat de ardei copti
Pasta de peste pe pat de ardei copti
2 porții
55 min
Ușor
4.4 / 5
Rețetă Pasta de peste cu masline
Pasta de peste cu masline
4 porții
30 min
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă One pot pasta - Tagliatelle cu somon si broccoli
One pot pasta - Tagliatelle cu somon si broccoli
2 porții
20 min
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Humus cu sfecla rosie
Humus cu sfecla rosie
4 porții
5 min
Foarte ușor
4 / 5
Rețetă Gradina de Paste (humus si legume mici)
Gradina de Paste (humus si legume mici)
10 porții
10 min
Foarte ușor
3.5 / 5

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.