Petitchef

Piept de pui cu felii de mar

Felul principal
2 porții
20 min
15 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 2

Preparare

  • Se spala carnea de pu, se svanta, se sareaza usor si se lasa sa se rumeneasca pe ambele parti in uleiul incins.
  • Se presara praful de curry si se toarna peste ea mierea amestecata cu sucul de mere se acopera tigaia cu un capac si se lasa sa fiarba incet 15 minute.
  • Se curata marul, se indeparteaza partea lemnoasa, se taie felii si se adauga in tigaie se gusta de sare, se presara cu patrunjelul verde tocat si se serveste cu o garnitura de orez fiert.

Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate = 

Rețete inrudite

Rețetă Cartofi dulci prajiti in cuptor (cu piept de pui)
Cartofi dulci prajiti in cuptor (cu piept de pui)
1 porții
25 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Rulouri cu piept de pui si mozzarella
Rulouri cu piept de pui si mozzarella
4 porții
35 min
Ușor
4.1 / 5
Rețetă Nuggets de pui cu mazare si morcov
Nuggets de pui cu mazare si morcov
5 porții
12 min
Foarte ușor
4 / 5
Rețetă Piept de pui umplut cu ciuperci
Piept de pui umplut cu ciuperci
4 porții
35 min
Foarte ușor
4.9 / 5
Rețetă Piept de pui pe grill
Piept de pui pe grill
2 porții
50 min
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Piept de pui umplut cu ciuperci
Piept de pui umplut cu ciuperci
4 porții
40 min
Foarte ușor
5 / 5

Rețete

Articole conexe

Retete cu…piept de puiRetete cu…piept de puiAmericane, frantuzesti sau romanesti…tot clatite le numesti!Americane, frantuzesti sau romanesti…tot clatite le numesti!Salata de sfecla rosie cu piept de pui si maionezaSalata de sfecla rosie cu piept de pui si maioneza

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei