Piept de pui cu felii de mar

Piept de pui cu felii de mar
Felul principal
2 porții
Foarte ușor
35 min
236 Kcal

Ingrediente

2
Cost estimat: 2.26 (1.13€/porție)

Preparare

Preparare20 min
Gătire15 min
  • Se spala carnea de pu, se svanta, se sareaza usor si se lasa sa se rumeneasca pe ambele parti in uleiul incins.
  • Se presara praful de curry si se toarna peste ea mierea amestecata cu sucul de mere se acopera tigaia cu un capac si se lasa sa fiarba incet 15 minute.
  • Se curata marul, se indeparteaza partea lemnoasa, se taie felii si se adauga in tigaie se gusta de sare, se presara cu patrunjelul verde tocat si se serveste cu o garnitura de orez fiert.

Nutriție

pentru 1 porție / pentru 100 g
Calorii: 236Kcal
  • Carbo: 23.3g
  • Grăsimi: 6.6g
  • Grăsimi sat.: 4g
  • Proteine: 19.1g
  • Fibre: 2.8g
  • Zahăr: 23.4g
  • ProPoints: 6
  • SmartPoints: 9
Informații nutriționale pentru 1 porție (213g)
MMika1802

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă: