Piept de pui cu felii de mar
Ingrediente
2
Cost estimat: 2.14Euros€ (1.07€/porție)
Preparare
Preparare20 min
Gătire15 min
- Se spala carnea de pu, se svanta, se sareaza usor si se lasa sa se rumeneasca pe ambele parti in uleiul incins.
- Se presara praful de curry si se toarna peste ea mierea amestecata cu sucul de mere se acopera tigaia cu un capac si se lasa sa fiarba incet 15 minute.
- Se curata marul, se indeparteaza partea lemnoasa, se taie felii si se adauga in tigaie se gusta de sare, se presara cu patrunjelul verde tocat si se serveste cu o garnitura de orez fiert.
Nutriție
pentru 1 porție / pentru 100 g
Calorii: 203Kcal
- Carbo: 16.8g
- Grăsimi: 6.8g
- Grăsimi sat.: 4g
- Proteine: 16.4g
- Fibre: 3.6g
- Zahăr: 16g
- ProPoints: 5
- SmartPoints: 8
Informații nutriționale pentru 1 porție (203g)
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
5/5, 2 voturi
Punctează această reţetă