- Home
- Rețete
- Lasagna
- Lasagna cu ciuperci
- Lasagna cu piept de pui si ciuperci
Lasagna cu piept de pui si ciuperci
Ingrediente
Numarul de porții: 1
5 foi mari de lasagna
2 bucati piept de pui
condiment de pui
piper, boia
1 ceapa
100 ml bulion
1 lingura pasta ardei
patrunjel verde
busuioc
sare, piper, boia
Preparare
- Pieptul de pui se taie cubulete si se pune la prajit in putin ulei de masline. Cand incepe se sa rumeneasca se adauga ceapa verde si ciupercile. avut ciuperci pleurotus. Se condimenteaza.
- Pentru sos, se toaca ceapa marunt si se pune la calit in ulei de masline. Se adauga bulionul, usturoiul dat prin presa si apa. Se lasa sa fiarba putin, apoi se adauga condimentele si patrunjelul tocat. Se mai lasa pe foc 5 minute.
- Se unge tava cu sos si se fac straturi din foi de lasagna, sos, piept de pui cu ciuperci, cascaval ras. Deasupra se toarna restul de sos. Se lasa la cuptor aproximativ 20 de minute, apoi se presara cascaval ras si se mai lasa la cuptor 5 minute.
Poze
Rețete inrudite
Rețete
Articole conexe
Comentarii:
Am sa încerc această rețetă
Super1111