Petitchef

Piept de pui cu legume sote

Felul principal
2 porții
20 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 2
2 piepti pui

1 ardel capia

1 ardel gras galben




sare,piper,oregano,busuioc,boia dulce

Preparare

  • Ardeii si cartofii se taie cubulete ceapa se taie pestisor
    morcovul se taie rondele se calesc toate in ulei incins
    in alta tigaie se frig bucatile de piept pe toate partile
    intr-un vas termorezistent .
  • Se pune o lingura de unt se aseaza legumele si peste ele pieptul fript intr-un castron amestecati condimentele cu 100ml apa turnati peste amestec puneti folie de aluminiu peste vas
    bagati la cuptor.
  • Dupa 20-25minute scoateti folia si mai lasati pana cand sunt toate rumenite usor.

Poze

Piept de pui cu legume sote, poza 1
Piept de pui cu legume sote, poza 2
Piept de pui cu legume sote, poza 3
Piept de pui cu legume sote, poza 4
Piept de pui cu legume sote, poza 5

Întrebări:




Comentarii:

03/01/2014

Este excelenta!!!!!!!hm......

(0) (0) Abuz
livia_p2013, 24/08/2013

Nu aeste bun praji{sanatos}

(0) (0) Abuz
20/08/2013

O bunatate!!1

(0) (0) Abuz
sanud, 19/08/2013

Mmmmmmmmmmmm

(0) (0) Abuz
19/08/2013

Foarte bun

(0) (0) Abuz
19/08/2013

F gustoasa

(0) (0) Abuz
19/08/2013

Ok

(0) (0) Abuz
22/07/2011

SUPERRRRRRRRRRRR !

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate = 

Rețete inrudite

Rețetă Piept de pui umplut cu legume
Piept de pui umplut cu legume
4 porții
1 oră
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Piept de pui cu legume
Piept de pui cu legume
4 porții
1h10m
Ușor
4.4 / 5
Rețetă Cuscus expres (pui si legume)
Cuscus expres (pui si legume)
1 porții
25 min
Foarte ușor
3 / 5
Rețetă Piept de rata cu sos de trufe
Piept de rata cu sos de trufe
3 porții
45 min
Foarte ușor
5 / 5

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei