Petitchef

Pui cu parmezan

Felul principal
1 porții
20 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 1
1 piept de pui


albus de ou

sare, piper

ulei pentru prajit

legume: cartofi, morcovi, mazare

Preparare

  • Pieptul de pui il spalati si il taiatii felii. Il sarati si piperati pe ambele parti. Separat bateti un albus de ou, doar foarte putin, iar in alta farfurie adaugati parmezan ras.
  • Incingeti uleiul intr-o tigaie. Luati fiecare fasie de piept de pui si o dati prin albus si parmezan.
  • Daca vreti extracrusta la pui mai dati odata prin albus si parmezan. Prajiti pana devin feliile de pui aurii. Ca si garnitura am pregatit cartofi, morcovi si mazare la steamer, foarte bun.





Punctează această reţetă:

Rețete inrudite

Rețetă Pui cu legume la tigaie
Pui cu legume la tigaie
4 porții
40 min
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Pui curry si legume tricolore
Pui curry si legume tricolore
4 porții
1 oră
Ușor
4 / 5
Rețetă Pui cu parmezan la cuptor
Pui cu parmezan la cuptor
4 porții
45 min
Ușor
4.6 / 5
Rețetă Pui cu ghimbir si lemongrass
Pui cu ghimbir si lemongrass
2 porții
1h23m
Foarte ușor
4.2 / 5
Rețetă Nuggets de pui cu mazare si morcov
Nuggets de pui cu mazare si morcov
5 porții
12 min
Foarte ușor
4 / 5

Rețete

Articole conexe

Retete cu carne de pui gata in 30 minuteRetete cu carne de pui gata in 30 minuteSalata de sfecla rosie cu piept de pui si maionezaSalata de sfecla rosie cu piept de pui si maionezaFicatul de pui - alimentul contestat de nutritionistiFicatul de pui - alimentul contestat de nutritionisti

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: