Petitchef

Piept de pui cu legume in wok

Felul principal
2 porții
30 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 2
1 piept de pui



5 catei usturoi

ulei de masline

1 lingura otet balsamic

4-5 linguri sos de soia

1 lingura amidon

Preparare

  • Pieptul de pui se taie fasiute, dupa care se caleste in 2-3 linguri de ulei in wok pentru 5 minute.
    Se scoate pe o farfurie, dupa care, in uleiul in care prajit pieptul, vom pune morcovii razuiti si ceapa taiata marunt.
  • Se mai adauga 1/2 cana de apa si le calim pentru vreo 7 minute , dupa care adaugam si fasiutele de pui.
  • Se adauga otetul balsamic, sosul de soia, amidonul si sare dupa gust. Daca vi se pare prea dens sosul, mai adaugati 1/2 cana apa.
  • Spre final se adauga si usturoiul pisat, dupa care se mai tine pe foc pentru 2-3 minute.Se serveste cu garnitura de orez, bine-nteles.

Poze

Piept de pui cu legume in wok, poza 1
Piept de pui cu legume in wok, poza 2
Piept de pui cu legume in wok, poza 3
Piept de pui cu legume in wok, poza 4
Piept de pui cu legume in wok, poza 5

Întrebări:




Comentarii:

05/11/2013

Usor si bun

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate = 

Rețete inrudite

Rețetă Piept de pui umplut cu legume
Piept de pui umplut cu legume
4 porții
1 oră
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Piept de pui cu legume
Piept de pui cu legume
4 porții
35 min
Foarte ușor
3 / 5
Rețetă Cuscus expres (pui si legume)
Cuscus expres (pui si legume)
1 porții
25 min
Foarte ușor
3 / 5
Rețetă Piept de rata cu sos de trufe
Piept de rata cu sos de trufe
3 porții
45 min
Foarte ușor
5 / 5

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei