Petitchef

Piept de pui umplut cu cascaval

Felul principal
4 porții
50 min
45 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 4
4-6 piepturi de pui dezosate

200 g cascaval

patrunjel verde tocat

1 lingurita ulei de masline

1 lingurita oregano

400 g rosii maruntite sau pasta tomate

100 g masline negre, feliate

Preparare

  • Se face o taietura buzunar in fiecare bucata de piept de pui. Se amesteca cascavalul ras, patrunjelul, uleiul de masline si oregano si se umple fiecare piept de pui cu o portiune egala de amestec .
  • Se pun intr-un vas de copt. Se amesteca rosiile, maslinele,si se toarna peste pieptul de pui si se coace timp de 45 de minute la 180 de grade.





Punctează această reţetă:

Rețete inrudite

Rețetă Piept de pui umplut cu legume
Piept de pui umplut cu legume
4 porții
1 oră
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Piept de pui umplut cu masline
Piept de pui umplut cu masline
4 porții
40 min
Foarte ușor
3.6 / 5
Rețetă Piept de pui umplut cu garnitura de cartofi noi
Piept de pui umplut cu garnitura de cartofi noi
4 porții
1h10m
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Mini croissante pizza cu sunca si cascaval
Mini croissante pizza cu sunca si cascaval
6 porții
35 min
Foarte ușor
4.8 / 5
Rețetă Rulouri cu piept de pui si mozzarella
Rulouri cu piept de pui si mozzarella
4 porții
35 min
Ușor
3.9 / 5
Rețetă Dovleac umplut cu creveti - Le Camarão na moranga
Dovleac umplut cu creveti - Le Camarão na moranga
6 porții
2 ore
Foarte ușor
3 / 5

Rețete

Articole conexe

Salata de sfecla rosie cu piept de pui si maionezaSalata de sfecla rosie cu piept de pui si maionezaRetete cu…piept de puiRetete cu…piept de puiRetete cu carne de pui gata in 30 minuteRetete cu carne de pui gata in 30 minute

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: