Petitchef

Muschi umplut i

Felul principal
8 porții
20 min
25 min
Foarte ușor

Ingrediente

8

Preparare

  • Se curata muschiul de pielite si se bate cu ciocanul pana cand se subtiaza si capata o forma dreptunghiulara. Cele 100 g de muschi de porc se dau prin masina impreuna cu felia de paine muiata in lapte.
  • Ceapa se curata, se spala si se taie marunt apoi se caleste in ulei. Dupa ce s-a calit, se scurge de ulei si se amesteca cu tocatura, apoi se mai adauga un ou intreg, sare, piper, marar si patrunjel tocat.
  • Se face un amestec omogen care se pune peste bucata de muschi. Pe deasupra se pune cascavalul taiat in cateva felii subtiri.
  • Se leaga strans muschiul, sau se coase cu sfoara. Se da la cuptor intr-o tava cu putin ulei si paharul de vin, acoperita cu folie la foc potrivit. Dupa 30-40 de minute se scoate folia si se lasa muschiul inca 15-20 de minute sa se rumeneasca frumos pe deasupra.
  • Cand este gata, se scoate pe un platou, apoi cand e rece se feliaza. Se serveste ca aperitiv sau ca fel principal cu sote de legume ori cartofi prajiti si salata.

Rețete inrudite

YouTube


Poze

Muschi umplut I, poza 1
Muschi umplut I, poza 2
Muschi umplut I, poza 3

Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Muschiulet de porc umplut cu ciuperci si costita!
Muschiulet de porc umplut cu ciuperci si costita!
2 porții
40 min
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Muschi umplut ii
Muschi umplut ii
8 porții
1 h 30 m
Ușor
4.4 / 5
Rețetă Dovleac umplut la cuptor
Dovleac umplut la cuptor
3 porții
1 oră
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Dovleac umplut cu creveti - Le Camarão na moranga
Dovleac umplut cu creveti - Le Camarão na moranga
6 porții
2 ore
Foarte ușor
3 / 5
Rețetă Gratin de cod si smantana
Gratin de cod si smantana
6 porții
1 h 5 m
Ușor
5 / 5

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.