Petitchef

Pipote si inimi cu ceapa

Felul principal
4 porții
20 min
25 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Spalam si curatam bine pipotele si inimile de pielite.
    Curatam ceapa si o tocam, dar nu prea marunt.
  • Punem putin ulei intr-o tigaie, adaugam ceapa, o lasam pana incepe sa sfaraie si stingem repede cu un pahar de apa si lasam pana se inmoaie ceapa.
  • Apoi adaugam pipotele si inimile peste ceapa, daca mai este nevoie completam cu apa si acoperim tigaia cu un capac.
  • Lasam pana fierb pipotele si inimile si se formeaza sosul. Condimentam cu sare si piper.
  • Asezonam cu patrunjel proaspat tocat fin.

Rețete inrudite

YouTube

Crochete braziliene


Poze

Pipote si inimi cu ceapa
Pipote si inimi cu ceapa - poza 2
Pipote si inimi cu ceapa - poza 3

Întrebări:




Comentarii:

17/04/2016

Oare a incercat cineva sa puna pipotele intr-un deget de ulei incins inainte de toate sa vedeti cum se calesc ele si lasa apa lor apoi adaugati apa exact cat sa le cuprinda iar apoi cand scad pana la ulei si sunt fierte sa puneti ceapa taiata julien sa se caleasca iar dupa doua-trei min sa puna usturoiul(daca este prea prajit devine amar)apoi 1lingura cu varf de bulion si 100ml de vin alb lasat inca 5-10min sa vedeti ce se intampla?toata lumea pune ceapa(ceapa este prima care se gateste deci la urma va fi arsa.

(1) (0) Abuz
08/03/2014

Facut si suuper! F. usor, rapid si bun-bun. Adausuri perso: vin si putin tarhon. Da bine.

(1) (0) Abuz
18/04/2013

Pare delicios si usor de preparat ;)

(1) (0) Abuz
09/11/2012

Super bun

(1) (0) Abuz
09/09/2012

Varza nota 2

(0) (1) Abuz
27/01/2012

AM FACUT RETETA SI ESTE EXCELENTA!!!UN GUST FARA MASURA!!!

(1) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Pâté berrichon - ruladă de paște
Pâté berrichon - ruladă de paște
6 porții
1 h 20 m
Foarte ușor
4.1 / 5
Rețetă Gözleme cu feta si lamaie
Gözleme cu feta si lamaie
7 porții
1 h 38 m
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Hachis parmentier (plăcinta ciobanului) de neratat
Hachis parmentier (plăcinta ciobanului) de neratat
6 porții
55 min
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Salpicão - salata braziliana
Salpicão - salata braziliana
5 porții
1 h 35 m
Foarte ușor
4.9 / 5

Articole conexe

Ceapa, ridichi, salata…verdele de primavara! Ceapa, ridichi, salata…verdele de primavara! Ceapa - istorie si curiozitati Ceapa - istorie si curiozitati 10 solutii sa scapi de mirosul neplacut de ceapa si usturoi crud 10 solutii sa scapi de mirosul neplacut de ceapa si usturoi crud

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează