Petitchef

Drob de pui

Felul principal
4 porții
20 min
40 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 4
500 g ficatei de pui

500 g pipote si inimi

2 legaturi ceapa verde

o legatura usturoi verde

o legatura marar

o legatura patrunjel

4 oua + un ou pentru deasupra

sare si piper

o lingura pesmet

suplimentar 3-4 oua fierte

Preparare

  • Maruntaiele se pun la fiert in apa cu sare (ficatul se fierbe separat). Verdeata se curata, se spala si se taie marunt.
  • Cind sint fierte, maruntaiele se trec prin masina de tocat , apoi se amesteca cu verdeata tocata si cele 5 oua. Se pune sare, piper dupa gust.
  • Se toarna intr-un vas cu hirtie de copt jumatate de compozitie,se pun ouale fierte si apoi restul de compozitie; pe deasupra se intinde oul batut bine si se presara pesmet.Se coace cam 35-40 de minute.

Poze

DROB DE PUI, poza 1
DROB DE PUI, poza 2
DROB DE PUI, poza 3
DROB DE PUI, poza 4
DROB DE PUI, poza 5

Întrebări:




Comentarii:

03/05/2013

Arata bn

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate = 

Rețete inrudite

Rețetă Drob de miel si ficat de pui
Drob de miel si ficat de pui
4 porții
1h40m
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Drob de pui
Drob de pui
4 porții
40 min
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Drob de pui in foietaj
Drob de pui in foietaj
8 porții
50 min
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Quesadilla cu pui si avocado
Quesadilla cu pui si avocado
4 porții
50 min
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Pui cu lamaie la cuptor
Pui cu lamaie la cuptor
4 porții
30 min
Foarte ușor
5 / 5

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.