Petitchef

Pipote cu smantana a la Suceava

Felul principal
2 porții
40 min
25 min
Ușor

Ingrediente

2

Preparare

  • Pipotele se curata bine, se spala, se condimenteaza putin. Ceapa se caleste foarte putin in unt iar peste se adauga pipotele.
  • Se lasa putin la prajit (cam 5 minute) mestecand din cand. Se adauga un litru de apa si se lasa la fiert. (Nu va asteptati sa fiarba foarte repede cam intr-o ora si 30 minute).
  • Din faina, lapte, smantana se prepara un sos, care se toarna peste pipote cand sunt aproape fierte si se mai lasa pe foc domol inca 10-15 minute.
  • Se potriveste de sare si piper, iar la sfarsit se adauga verdeata tocata. Se mananca cu mamaliguta calda.


Poze

Pipote cu smantana a la Suceava
Pipote cu smantana a la Suceava - poza 2
Pipote cu smantana a la Suceava - poza 3
Pipote cu smantana a la Suceava - poza 4

Întrebări:




Comentarii (11):

19/08/2014

Aceasta receta o cautam merci mult pentru ea

(0) (0) Abuz
24/09/2013

Bun

(0) (0) Abuz
22/06/2013

Nu mai copiati retete de pe alte site-uri

(0) (0) Abuz
09/02/2013

Super ...deja pun sa fac si eu

(0) (0) Abuz
30/11/2012

Mmmm,super bune,dementialee!!! va garantez!

(0) (0) Abuz
20/06/2012

Gustoasa

(0) (0) Abuz
11/02/2012

Tre bien

(0) (0) Abuz
23/08/2011

Foarte buna!!!!!!!!!!! yam yam

(0) (0) Abuz
04/08/2011

Marfa !

(0) (0) Abuz
03/08/2011

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

(0) (0) Abuz

Sort:     Filtrează:
  • pagina 1 / 2

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Pui cu smantana si ciuperci - petitchef
Pui cu smantana si ciuperci - petitchef
1 porții
25 min
Foarte ușor
4.2 / 5
Rețetă Gratin de cod si smantana
Gratin de cod si smantana
6 porții
1 h 5 m
Ușor
4.8 / 5
Rețetă Moelleux cu legume si smantana
Moelleux cu legume si smantana
4 porții
1 h 10 m
Ușor
4.5 / 5
Rețetă Flan cu smântână fără lactoză
Flan cu smântână fără lactoză
8 porții
5 h 10 m
Foarte ușor
Rețetă Spanac cu oua si smantana
Spanac cu oua si smantana
3 porții
20 min
Foarte ușor
5 / 5

Articole conexe

Cel mai apreciat desert romanesc, papanasii! Cel mai apreciat desert romanesc, papanasii! O mancare in culori, arome si texturi – Musacaua! O mancare in culori, arome si texturi – Musacaua! Burrata sau saculetul cu mozzarella si smantana Burrata sau saculetul cu mozzarella si smantana

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează