Petitchef

Pasta de legume

Felul principal
4 porții
20 min
30 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 4

1 telina mare,

2 radacini de patrunjel,



10-15 masline negre,

fara samburi,

ulei,

suc de lamaie,

sare.

Preparare

  • Curata si pune la fiert, in apa rece cu sare, toate legumele, mai putin maslinele. Lasa la fiert pana se inmoaie bine de tot.
  • Intre timp, toaca maslinele marunt. Cand legumele au fiert, scurge-le bine si paseaza-le. Freaca-le acum cu ulei si zeama de lamaie, dupa gust.
  • Adauga maslinele tocate. Pasta de legume cu masline poate fi un antreu sau o gustare foarte buna.

Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate = 

Rețete inrudite

Rețetă Pasta de peste
Pasta de peste
4 porții
50 min
Foarte ușor
4 / 5
Rețetă Pasta de oua
Pasta de oua
2 porții
40 min
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Pasta de fasole
Pasta de fasole
8 porții
1h30m
Ușor
4.5 / 5
Rețetă Chiftele cu legume-coapte, nu prajite!
Chiftele cu legume-coapte, nu prajite!
4 porții
1h5m
Foarte ușor
4.2 / 5
Rețetă Taitei de orez cu creveti, lapte de cocos si legume
Taitei de orez cu creveti, lapte de cocos si legume
3 porții
30 min
Foarte ușor
4.5 / 5

Rețete

Articole conexe

Vegetalian sau Vegetarian - Dieta sau stil de viata?Vegetalian sau Vegetarian - Dieta sau stil de viata?Zacusca - specialitate românească ce păstrează savoarea legumelor de toamnăZacusca - specialitate românească ce păstrează savoarea legumelor de toamnăSupa-enciclopedia culinara!Supa-enciclopedia culinara!Cele mai bune 10 legume preparate la gratarCele mai bune 10 legume preparate la gratar

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei