Petitchef

Curcan in vin rosu cu legume si ciuperci

O reteta cu adevarat buna

Altele
3 porții
20 min
40 min
Ușor

Ingrediente

3

Preparare

  • Condimentam bine curcanul cu sare si piper. Intr-o tigaie prajim carnea timp de 8-10 minute pana cand aceasta isi schimba culoarea. Dupa aceea scoatem carnea pe un servet de bucatarie.
  • Punem in tigaie ceapa taiata marunt, morcovul si patrunjelul taiate bucatele. Completam cu usturoiul feliute, cimbrul, rozmarinul si calim legumele timp de circa 5 minute. Adaugam vinul si lasam ca alcoolul sa se evapore si sosul sa scada.
  • Preparatul este gata cand carnea este bine patrunsa.
  • Servim impreuna cu ciuperci champignon fierte si scurse intr-o sita.

Rețete inrudite

YouTube

Pesto rosu



Poze

Curcan in vin rosu cu legume si ciuperci
Curcan in vin rosu cu legume si ciuperci - poza 2
Curcan in vin rosu cu legume si ciuperci - poza 3

Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Baghete răsucite cu pesto roșu și mozzarella
Baghete răsucite cu pesto roșu și mozzarella
10 porții
25 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Pesto rosu
Pesto rosu
3 porții
5 min
Foarte ușor
4 / 5
Rețetă Sandwich bagel, curcan, salata de varza si ou
Sandwich bagel, curcan, salata de varza si ou
1 porții
5 min
Foarte ușor
3 / 5
Rețetă Carnati cu vin alb
Carnati cu vin alb
3 porții
35 min
Foarte ușor
4.3 / 5

Rețete

Articole conexe

Ciupercile și bucătăria românească Ciupercile și bucătăria românească Orezul, un aliment gustos și sănătos Orezul, un aliment gustos și sănătos Supa-enciclopedia culinara! Supa-enciclopedia culinara!

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează