Petitchef

Piure de naut

Felul principal
4 porții
20 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 4

1 lingura coriandru proaspat tocat,

2 linguri cu ulei de masline,

sare si piper.

400 de grame de naut, smantana de soia,

Preparare

  • Nautul se pune intr-o oala cu apa si se lasa la inmuiat o noapte. A doua zi, fierbeti nautul in apa cu sare, cu ceapa.
  • Se tine pe foc 2 ore. Dupa acest timp, se scurge nautul de apa, se paseaza cu mixerul, se adauga treptat sare, ulei de masline si smantana de soia.
  • Se presara verdeata. Se mai adauga sare si piper, dupa care se poate servi.

Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate = 

Rețete inrudite

Rețetă Piure de pui pentru bebelusi
Piure de pui pentru bebelusi
2 porții
40 min
Foarte ușor
3.2 / 5
Rețetă Piure de urzici
Piure de urzici
4 porții
55 min
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Piure de urzici cu mamaliguta
Piure de urzici cu mamaliguta
2 porții
40 min
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Piure de cartofi - simplu si rapid
Piure de cartofi - simplu si rapid
4 porții
40 min
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Supa de naut cu spanac
Supa de naut cu spanac
5 porții
50 min
Foarte ușor
3.5 / 5
Rețetă Naut prajit
Naut prajit
3 porții
20 min
Foarte ușor
4.8 / 5

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.