Petitchef

Piure de naut

Felul principal
4 porții
20 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Nautul se pune intr-o oala cu apa si se lasa la inmuiat o noapte. A doua zi, fierbeti nautul in apa cu sare, cu ceapa.
  • Se tine pe foc 2 ore. Dupa acest timp, se scurge nautul de apa, se paseaza cu mixerul, se adauga treptat sare, ulei de masline si smantana de soia.
  • Se presara verdeata. Se mai adauga sare si piper, dupa care se poate servi.


Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Piure de mere la multiooker cookeo
Piure de mere la multiooker cookeo
2 porții
25 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Piure de cartofi - simplu si rapid
Piure de cartofi - simplu si rapid
4 porții
40 min
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Curry cu năut
Curry cu năut
3 porții
35 min
Foarte ușor
Rețetă Malai kofta vegan: chifelute de naut cu sos indian
Malai kofta vegan: chifelute de naut cu sos indian
3 porții
35 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Salată de somon, năut și portocale
Salată de somon, năut și portocale
3 porții
19 min
Foarte ușor
3 / 5

Rețete

Articole conexe

Painea de casa, o paine fermecata! Painea de casa, o paine fermecata! Ce poti sa gatesti cu naut? Ce poti sa gatesti cu naut? 11+1 retete cu naut 11+1 retete cu naut

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează