Petitchef

Pui cu busuioc si rosii chery

Felul principal
2 porții
20 min
1 oră
Foarte ușor

Ingrediente

2

Preparare

  • Se incinge cuptorul; se condimenteaza pulpele, se ung cu ulei si se aseaza intr-o tava intr-un strat.Se pun rosiile, busuiocul si tarhonul, se imping rosiile si pe sub carne, se adauga usturoiul.
  • Se introduce la cuptor vasul acoperit o jumatate de ora, apoi inca o ora fara capac, pana carnea se rumeneste bine. Se poate servi cu piure de cartofi, sau cu paste.

Rețete inrudite

YouTube


Poze

Pui cu busuioc si rosii chery, poza 1
Pui cu busuioc si rosii chery, poza 2

Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Pui cu sos de rosii si usturoi
Pui cu sos de rosii si usturoi
2 porții
40 min
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Pui cu sos de rosii si usturoi
Pui cu sos de rosii si usturoi
4 porții
40 min
Foarte ușor
4.1 / 5
Rețetă Pui cu sos de busuioc
Pui cu sos de busuioc
4 porții
40 min
Foarte ușor
4 / 5
Rețetă Pui cu lamaie la cuptor
Pui cu lamaie la cuptor
4 porții
30 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Pui cu miere si mustar
Pui cu miere si mustar
4 porții
45 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Pui la cuptor-Petitchef
Pui la cuptor-Petitchef
4 porții
1 h 40 m
Foarte ușor
4.8 / 5

Rețete

Articole conexe

Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba! Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba! Pastele - delicii italiene Pastele - delicii italiene Supa-enciclopedia culinara! Supa-enciclopedia culinara!

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei