Petitchef

Pui cu sos de portocala

Felul principal
4 porții
15 min
25 min
Ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Carnea de pui se lasa in apa 30 min . Intr-o tigaie se pune uleiul de masline carnea si apa apoi se pune capacul si se lasa sa fiarba pana ce scade apa (eu am avut carne de tara si am pus mai mult de 1/2 apa ci 1 cana ) si se lasa pana ce incepe sa se rumeneasca carnea dupa ce a prins culoare se adauga vinul si sare+ piperul se lasa sa dea cateva clocote si se coate carnea in zeama ramasa se adauga 50 ml apa si felii de portocala la fel se lasa sa dea cateva clocote si se opreste. Se serveste alaturi de o garnitura de pireu sau orez si desigur cu marar tocat marunt( dupa preferinte patrunjel)

Rețete inrudite

YouTube

Poze

PUI CU SOS DE PORTOCALA, poza 1
PUI CU SOS DE PORTOCALA, poza 2

Întrebări:




Comentarii:

30/12/2013

Pare apetisant si chiar vreau sa vac.

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Pui cu ciuperci in sos de rosii picant
Pui cu ciuperci in sos de rosii picant
2 porții
1 oră
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Pui cu cartofi la tava si sos alb
Pui cu cartofi la tava si sos alb
4 porții
1 oră
Foarte ușor
3 / 5
Rețetă Pui la cuptor cu sos de iaurt
Pui la cuptor cu sos de iaurt
2 porții
50 min
Ușor
4.5 / 5
Rețetă Pui cu taitei (expres)
Pui cu taitei (expres)
1 porții
30 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Pui cu lamaie la cuptor
Pui cu lamaie la cuptor
4 porții
30 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Pui la cuptor-Petitchef
Pui la cuptor-Petitchef
4 porții
1 h 40 m
Foarte ușor
4.8 / 5

Rețete

Articole conexe

Sriracha sos – sosul de ardei chili Sriracha sos – sosul de ardei chili Romesco - sos spaniol de ardei rosii Romesco - sos spaniol de ardei rosii From „Salsa” with love! From „Salsa” with love!

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: