Petitchef

Pui cu sos vanatoresc

Felul principal
4 porții
20 min
25 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Pulpele se spala, se parlesc, se curata , se taie in 2 si se prajesc fara grasime in tigaia de teflon.
  • Ceapa se toaca marunt si se caleste. Se adauga legumele rase pe razatoarea mare, se calesc si acestea, apoi se adauga apa cat sa le acopere.
  • Se pun si pulpele, se adauga sare si piper, pasta de ardei si se lasa sa fiarba. Cand e aproape gata se pun si foile de dafin si se mai fierbe sosul pana se ingroasa si se evapora apa.
  • Amidonul se amesteca cu laptele, se toarna peste sos si se lasa sa dea un clocot sau doua.Se serveste cu paste penne.


Poze

Pui cu sos vanatoresc, poza 1
Pui cu sos vanatoresc, poza 2

Întrebări:




Comentarii:

29/09/2013

Eu as face cu cartofi

(0) (1) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Pui in sos picant, cu orez.
Pui in sos picant, cu orez.
2 porții
50 min
Foarte ușor
4.8 / 5
Rețetă Pui cu legume in sos de vin albpui cu legume in sos de vin alb
Pui cu legume in sos de vin albpui cu legume in sos de vin alb
4 porții
3 days 19 h 20 m
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Pui fiert cu sos cu tarhon
Pui fiert cu sos cu tarhon
6 porții
2 ore
Ușor
4.5 / 5
Rețetă Pui cu salsa de soia si miere
Pui cu salsa de soia si miere
2 porții
2 h 22 m
Foarte ușor
2.5 / 5
Rețetă Pui cu lamaie la cuptor
Pui cu lamaie la cuptor
4 porții
30 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Pui cu spanac și ciuperci și sos cremos
Pui cu spanac și ciuperci și sos cremos
6 porții
1 oră
Foarte ușor
5 / 5

Rețete

Articole conexe

Sriracha sos – sosul de ardei chili Sriracha sos – sosul de ardei chili Romesco - sos spaniol de ardei rosii Romesco - sos spaniol de ardei rosii From „Salsa” with love! From „Salsa” with love!

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei