Petitchef

Pui cu sos vanatoresc

Felul principal
4 porții
20 min
25 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Pulpele se spala, se parlesc, se curata , se taie in 2 si se prajesc fara grasime in tigaia de teflon.
  • Ceapa se toaca marunt si se caleste. Se adauga legumele rase pe razatoarea mare, se calesc si acestea, apoi se adauga apa cat sa le acopere.
  • Se pun si pulpele, se adauga sare si piper, pasta de ardei si se lasa sa fiarba. Cand e aproape gata se pun si foile de dafin si se mai fierbe sosul pana se ingroasa si se evapora apa.
  • Amidonul se amesteca cu laptele, se toarna peste sos si se lasa sa dea un clocot sau doua.Se serveste cu paste penne.


Poze

Pui cu sos vanatoresc
Pui cu sos vanatoresc - poza 2

Întrebări:




Comentarii:

29/09/2013

Eu as face cu cartofi

(0) (1) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Pui cu spanac și ciuperci și sos cremos
Pui cu spanac și ciuperci și sos cremos
6 porții
1 oră
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Pui prăjit coreean cu sos picant gochujang - dakgangjeong
Pui prăjit coreean cu sos picant gochujang - dakgangjeong
2 porții
1 h 20 m
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Pui curry în lapte de cocos
Pui curry în lapte de cocos
3 porții
40 min
Foarte ușor
4 / 5
Rețetă Pui baschez express la cookeo (multicooker)
Pui baschez express la cookeo (multicooker)
3 porții
15 min
Foarte ușor
5 / 5

Rețete

Articole conexe

Sriracha sos – sosul de ardei chili Sriracha sos – sosul de ardei chili From „Salsa” with love! From „Salsa” with love! Romesco - sos spaniol de ardei rosii Romesco - sos spaniol de ardei rosii

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează