Pui intreg la punga
Ingrediente
4
Rețete inrudite
Pui in crusta de mustar si ierburi de provence
Preparare
Preparare15 min
Gătire20 min
- Spalam puiul bine si il curatam, pe alocuri il intepam si infigem in el catei de usturoi si bucatele de sunca afumata.
- Apoi intr-un castron punem uleiul apoi condimentele si amestecam bine. Inauntrul puiului mai punem cateva felii de sunca afumata si usturoi apoi il bagam in punga termorezistenta.
- Ungem puiul cu o pensula pe toate partile, legam punga la gura, o intepam pe alocuri si il introducem la cuptor pentru cca 1 ora.
- Dupa ce s-a scurs timpul verificam daca puiul s-a rumenit si rupem punga deasupra ca pielitza sa devina crocanta, il mai lasam cca 20 de minute si gata, putem sa-l servim.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă: