Petitchef

Orez basmati cu sofran

Felul principal
4 porții
30 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Mai aveti nevoie de un vas termorezistent cu capac, sau in locul capacului folie de aluminiu. Preincalziti cuptorul la 60 C, nu mai mult pt ca poate crapa vasul.
    Se spala orezul si se lasa cam 5- 10 min. in apa rece. Intre timp faceti supa.
  • Puneti orezul, vinul, supa (care va trece bine peste orez) si sofranul in vasul termorezistent, acoperiti.
    Dati la cuptor si ridicati temperatura la 160 C. Intr-o jumatate de ora e gata, cand scade supa.


Poze

Orez basmati cu sofran, poza 1
Orez basmati cu sofran, poza 2

Întrebări:




Comentarii:

07/04/2013

10+

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Orez cantonez express la multicooker-cookeo
Orez cantonez express la multicooker-cookeo
4 porții
10 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Orez cu lapte si caramel sarat
Orez cu lapte si caramel sarat
6 porții
1 h 20 m
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Orez cantonez
Orez cantonez
2 porții
30 min
Foarte ușor
4.8 / 5

Rețete

Articole conexe

Orezul, un aliment gustos și sănătos Orezul, un aliment gustos și sănătos De ce sa consumam orez brun? De ce sa consumam orez brun? Cateva cuvinte despre … taiteii de orez Cateva cuvinte despre … taiteii de orez

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.