Petitchef

Pulpe de pui cu orez si bile din cascaval

Felul principal
4 porții
20 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Punem pulpele la fiert in apa cu sare.Adaugam o ceapa si fierbem pana ce carnea e facuta.Dar nu pica de pe oase.. Punem deoparte 600 ml zeama strecurata,pe care o vom folosi la orez.
  • Punem apoi carnea de pui intr-o tava.Stropim cu ulei,putina zeama in care a fiert,sare ,piper si presaram boia dulce.
  • Dam la cuptor la 200 grade pana se rumeneste usor.E important sa ramana suculenta,asa ca puneti timerul la 15 minute si nu uitati de ea.
  • Pentru orez,procedam in felul urmator :
    Taiem fin ceapa si o prajim in putin ulei.Adaugam orezul si-l prajim usor,doar cat sa primeasca gust de nuca.


Poze

Pulpe de pui cu orez si bile din cascaval, poza 1
Pulpe de pui cu orez si bile din cascaval, poza 2

Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Pulpe de pui in sos picant cu garnitura de orez
Pulpe de pui in sos picant cu garnitura de orez
4 porții
1 h 20 m
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Pulpe de pui cu masline verzi
Pulpe de pui cu masline verzi
4 porții
45 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Pulpe de pui sub capac de paine
Pulpe de pui sub capac de paine
4 porții
35 min
Foarte ușor
4 / 5
Rețetă Batoane din orez expandat
Batoane din orez expandat
6 porții
1 h 30 m
Foarte ușor
Rețetă Taitei de orez cu creveti, lapte de cocos si legume
Taitei de orez cu creveti, lapte de cocos si legume
3 porții
30 min
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Gratin de orez cu rosii
Gratin de orez cu rosii
6 porții
45 min
Foarte ușor
4 / 5

Rețete

Articole conexe

Orezul, un aliment gustos și sănătos Orezul, un aliment gustos și sănătos O mancare in culori, arome si texturi – Musacaua! O mancare in culori, arome si texturi – Musacaua! „Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra! „Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra!

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei