Petitchef

Pulpe de pui cu sos barbeque si legume

Felul principal
2 porții
20 min
90 min
Ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 2
pulpe de pui


500-750 gr. morcovi mici


cateva fire de rozmarin

3 linguri de sos barbeque

sare/piper/ulei

2 linguri de unt

1 cutie de bere blonda

Preparare

  • Am condimentat pulpele,le-am dat cu sos barbeque,si le-am lasat deoparte.Am curatat cartofii si i-am taiat in felii mai groase si i-am uns bine cu unt ,dupa care le-am dat cu sare si piper. Ceapa am taiat-o marunt. Am pus totul in tava ,am presarat si morcovii (eu am folosit din cei congelati ),am stropit cu ulei,am turnat si berea,am pus pentru savoare si rozmarinul si am dat totul la cuptorul incins dinainte cam 45 - 60 minute la foc moderat.Am intors puiul de cateva ori si ultima oara l-am lasat cu pielea in sus. Cand este gata ,scoatem pe o farfurie,stropim cu putina lamaie si servim preparatul cu cateva beri reci !

    Nota : Eu am folosit sos barbeque direct preparat ,dar se poate face foarte simplu si acasa !

Întrebări:




Comentarii:

06/09/2011

Multe ingrediente

(0) (0) Abuz
06/09/2011

...

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate = 

Rețete inrudite

Rețetă Pulpe de pui cu legume la cuptor
Pulpe de pui cu legume la cuptor
2 porții
1h50m
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Pulpe de pui pe pat de ceapa, cu sos de vin
Pulpe de pui pe pat de ceapa, cu sos de vin
6 porții
1h25m
Foarte ușor
4 / 5
Rețetă Pulpe de pui cu legume la cuptor
Pulpe de pui cu legume la cuptor
6 porții
1h25m
Foarte ușor
3.7 / 5
Rețetă Cuscus expres (pui si legume)
Cuscus expres (pui si legume)
1 porții
25 min
Foarte ușor
3 / 5
Rețetă Enchiladas cu pui si sos de tomate picant
Enchiladas cu pui si sos de tomate picant
4 porții
50 min
Foarte ușor
4 / 5

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei