Petitchef

Felul 1si felul 2

Felul principal
2 porții
20 min
25 min
Foarte ușor

Ingrediente

2

Preparare

  • Carnea se pune la fiert si prima apa se arunca. Punem la fiert carnea de vitel si porc la foc mic, iar apoi legumele in afara de cartofi, taiate mari ca la supa.
  • Adaugam o foaie de dafin, un catel de usturoi, sare si piper. Cand legumele sunt fierte pe jumatate punem si pulpele de pui.
  • Intre timp curatam cartofii, si ii punem si pe ei la fiert in supa la foc foarte mic. Dupa ce am adaugat cartofii nu mai mestecam in supa sa nu-i rupem.
  • Intre timp curatam cartofii, si ii punem si pe ei la fiert in supa la foc foarte mic.
    Dupa ce am adaugat cartofii nu mai mestecam in supa sa nu-i rupem.
  • Cartofii si carnea se scot pe un platou si se servesc ca felul doi cu sos de hrean, usturoi, ketchup sau ceva picant.

Rețete inrudite

YouTube


Poze

Felul 1si felul 2, poza 1
Felul 1si felul 2, poza 2
Felul 1si felul 2, poza 3

Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Piftele de porc - reteta simpla
Piftele de porc - reteta simpla
2 porții
40 min
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Friptura de vita la cuptor
Friptura de vita la cuptor
2 porții
1 oră
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Tocana de legume in felul meu gatit in wok
Tocana de legume in felul meu gatit in wok
4 porții
40 min
Foarte ușor
3.9 / 5
Rețetă Pot-au-feu, o reteta clasica frantuzeasca
Pot-au-feu, o reteta clasica frantuzeasca
6 porții
4 h 20 m
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Parmentier de canard
Parmentier de canard
4 porții
1 h 5 m
Foarte ușor
4.1 / 5
Rețetă Chiftelute IKEA cu sos
Chiftelute IKEA cu sos
6 porții
45 min
Foarte ușor
5 / 5

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei