Petitchef

Pulpe de pui cu ciuperci

Felul principal
4 porții
20 min
20 min
Foarte ușor
369 Kcal

Ingrediente

4

Preparare

  • Ceapa taiata marunt se caleste in ulei fierbinte, apoi se pune carnea si se lasa sa se prajeasca putin pe toate partile. Se condimenteaza cu sare si piper, se adauga ciupercile taiate si putina apa si se lasa sa fiarba 10 -15 minute la foc mic.
  • Se pregateste un amestec din smantana si faina care se toarna peste carne si se fierbe in continuare pana cand carnea este patrunsa.

Informații nutriționale:

pentru 1 porție / pentru 100 g

Nutriție:

Calorii: 369Kcal
  • Carbo: 4.8g
  • Grăsimi: 18.1g
  • Grăsimi sat.: 3.6g
  • Proteine: 45.8g
  • Fibre: 1.8g
  • Zahăr: 1.8g
  • ProPoints: 9
  • SmartPoints: 8
Informații nutriționale pentru 1 porție (274g)


Întrebări:




Comentarii:

02/11/2011

Super am incercat

(0) (0) Abuz
31/07/2011

Luyo8

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Cum să gătești pulpe de pui într-o tigaie?
Cum să gătești pulpe de pui într-o tigaie?
2 porții
59 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Cum să gătești pulpe de pui la cuptor?
Cum să gătești pulpe de pui la cuptor?
2 porții
50 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Pui cu spanac și ciuperci și sos cremos
Pui cu spanac și ciuperci și sos cremos
6 porții
1 oră
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Pui cu smantana si ciuperci - petitchef
Pui cu smantana si ciuperci - petitchef
1 porții
25 min
Foarte ușor
4.2 / 5
Rețetă Paste cremoase cu ciuperci și cârnați
Paste cremoase cu ciuperci și cârnați
2 porții
28 min
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Gnocchi de mazăre cu sos de ciuperci
Gnocchi de mazăre cu sos de ciuperci
2 porții
24 min
Foarte ușor
5 / 5

Articole conexe

Ciupercile și bucătăria românească Ciupercile și bucătăria românească Americane, frantuzesti sau romanesti…tot clatite le numesti! Americane, frantuzesti sau romanesti…tot clatite le numesti! Ficatul de pui - alimentul contestat de nutritionisti Ficatul de pui - alimentul contestat de nutritionisti

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează